JOŠ DOBRIH VESTI PRED IRSKU: Kenija pred Srbiju ODBILA ZVEZDA PREMIJER LIGE!

Autor:

Sport

24.03.2021

17:14 >> 17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiven Keni, selektor Irske, propisno se namučio sa sastavljanjem tima pred početak kvalifikacija za Mundijal 2022. godine, ali je bez sumnje najveći udarac što ga je odbio momak koji ove sezone briljira u Premijer ligi.

Namučio se Stiven Keni sa sklapanjem sastava za Srbiju, ali će morati dalje bez Patrika Bamforda

Fudbaleri Republike Irske pripremaju se za start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru i duel sa Srbijom, a selektor Stiven Keni otkrio je da je nacionalni tim ove zemlje ostao bez velikog pojačanja.

Keni je medijima potvrdio da je napadač Lidsa, Patrik Bamford, ipak odlučio da u budućnosti nastupa za Englesku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patrik Bamford

Bamford je i ovog meseca bio blizu poziva selektora Engleske, Gereta Sautgejta, koji je na kraju ipak odlučio da poziv uputi Oliju Votkinsu, ali nema sumnje da je Bamford blizu debija za Englesku.

– Naš kondicioni trener, Demijen Dojl, u dobrim je odnosima sa njim. Razgovarali su, a Bamford je rekao da mu je želja da igra za Englesku i da ne želi da zauzima mesto nekom Ircu - rekao je Keni.

Bamford je rođen u Engleskoj, ali je odigrao jedan meč za omladinsku reprezentaciju Republike Irske pre nego što je nastavio da nastupa za mlađe kategorije Engleske. Ove sezone je zabeležio 14 golova i 6 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading