POTRES PRED NASTAVAK SUPERLIGE: Partizanu stigla PRETNJA!

Autor:

Sport

06.03.2021

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju se nastavlja Superliga, Partizan gostuje Radu koji gaji velike ambicije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana na meču protiv Napretka

Fudbaleri Partizana u nedelju od 17:05 časova gostuju Radu na Banjici u sklopu 26. kola Superlige Srbije, a trener "građevinara" Milan Milanović najavio je da će njegovi izabranici ići na pobedu protiv favorizovanog protivnika.

Svako ko ulazi u utakmicu da izgubi bolje i da ne igra fudbal. Mi kada ulazimo u meč i idemo na pobedu. To su mi očekivanja i sada! Ja uvek idem na trijumf. Zavisi dosta i od Partizana naravo. Ipak, mi ćemo učiniti sve da ih pobedimo - optimističan je Milanović.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Rada Milan Milanović na meču sa Partizanom

Šef struke kluba sa Banjice tvrdi da ne postoji velika razlika između pete i poslednje ekipe na tabeli Superlige Srbije.

- Moje mišljenje je da su od petog do poslednjeg mesta sve ekipe ujednačene. Samo je pitanje psihološke, fizičke i tehničke pripreme i ko će da bude tog dana nadahnutiji! Ne treba da bude iznenađenja kada neko nekoga pobedi - zaključio je Milan Milanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading