NAJBOLJI POSLE DIJARE I MOREIRE: Iliev doveo MOĆNOG stranca u Partizan!

Autor:

Sport

06.03.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je na insistiranje sportskog direktora Partizana Ilieva.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

U svečanoj sali SC Partizan-Teleoptik generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura je, u prisustvu Ivice Ilieva i šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića, uručio specijalno priznanje Sejdubi Sumi, uramljen dres sa potpisima saigrača sa prezimenom i brojem 100, simbolom odigranih utakmica.

Pored Sejdube Sume, sto i više utakmica za FK Partizan odigrali su Lamin Dijara 151 i Almami Moreira 132 utakmice.

- Ponosan sam na ovaj broj utakmica iz više razloga. Prvo što sam tek treći stranac po broju utakmica tokom cele istorije kluba, a potom što su i moji saigrači, takođe velika fudbalska imena, ponikli u ovoj školi, takođe upisali više od sto utakmica. To govori i o mom kontinuitetu za ovih nekoliko godina u crno-belom dresu. Partizan je od kada sam došao za mene bio veliki izazov. Tu sam proveo lepe i nekad manje lepe trenutke. One manje lepe svi zaboravljamo, a golovi, pobede i slavlja se pamte. Zato mi je drago što sam na ovaj način zaokružio ovih četiri-pet godina koliko sam ovde. Idemo dalje ka novim ciljevima! - rekao je Suma, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Upisao se u anale - Sejduba Suma

Kao omiljenu utakmicu izdvajam gostovanje Mančestar Junajtedu. Mogli smo da pobedimo u Beogradu, ali kada izađete na Old Traford prođe vas jeza i shvatite na kom je to nivou i gde se Vi u tom trenutku nalazite!

Na njegove reči nadovezao se Miloš Vazura.

- Suma od prvog dana ima naše veliko poverenje koje je i opravdao svojim igrama na terenu. Nije mu bilo nekada lako da ponese i podnese veliki pritisak koji klub nosi sa sobom. Ali se na kraju izborio! Velika je stvar kada se vaše ime upiše u veliku istoriju kluba kao što je Partizan, gde su samo dva stranca dostigla taj broj utakmica. Iz tog razloga smo želeli da mu danas posebno uručimo priznanje, dres "kluba 100" i na taj način se, u ime svih nas, još jednom zahvalimo na svemu što je uradio - poručio je funkcioner "parnog valjka".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading