POKER MURINJOVIH PEVACA: Totenhem RAZBIO srpski Volfsberger, makazice Alija obeležile meč!

Autor:

Sport

24.02.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema deklasirali su Volfsberger sa 4:0 u revanš meču 1/16 finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Totenhema

Sparsi su tako sa ukupnim rezultatom 8:1 prošli u osminu finala.

Murinjo je na teren poslao šaren sastav, bez Kejna, Sona, Bejla, Hejbjerga... Ipak, i takav Totenhem je bio prejak za austrijskog predstavnika.

Sve je već bilo gotovo u 11. minutu. Doerti je centrirao, a Dele Ali je postigao spektakularne makazice za vođstvo Totenhema od 1:0. Sparsi su do kraja poluvremena propustili još nekoliko šansi, pa se na odmor otišlo rezultatom 1:0.

U nastavku Totenhem je podigao gas i postigao još tri gola. Ali je upisao dve asistencije. Prvo je pronašao Vinisijusa koji je glavom savladao golmana gostiju. Nedugo kasnije na semaforu je stajalo 3:0, Englez je ponovo bio asistent, a lep gol u svom stilu postigao je rezervista Bejl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Konačnih 4:0 postavio je svojim drugim golom Vinisijus. Mladi Skarlet je oduzeo loptu Henriksonu, a onda je na nju naleteo Brazilac i preciznim udarcem poslao loptu u mrežu. Skarlet je tako postao najmlađi asistent u istoriji Totenhema u evropskim takmičenjima.

Za Volfsberger su u drugom poluvremenu nastupila dva Srbina, Dejan Joveljić i Nemanja Rnić. Ipak, nisu imali maltene nikakav učinak.

Sparsi će rivala u osmini finala saznati na žrebu koji je na programu u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading