STANOJE TRLJA RUKE: Partizan dobio dva POJAČANJA!

Autor:

Sport

20.01.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe veste u taboru crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Ekipi Partizana će se u četvrtak kasno uveče priključiti bek Aleksandar Miljković, a posle mnogo vremena i ofanzivac Nikola Lakčević, koji se oporavio nakon operacije kolena.

Oni će postepeno biti uvođeni u režim treninga, jer podsetimo da Miljković nije krenuo u Tursku sa ekipom zbog dodatnih ispitivanja stručnjaka, usled posledica koje je na njegov organizam ostavila korona.

Defanzivac je zaražen još početkom decembra 2020. godine , ubrzo je dobio negativan test, ali je posle toga počeo da se oseća loše. Miljković je preskočio dva poslednja meča u jesenjem delu sezone, sa Voždovcem i Mladošću iz Lučana.

RepublikaFoto: starsport

On je u jednom momentu bio na korak od obostrane upale pluća i imao je otežano disanje. Stanje se stabilizovalo početkom januara, pa je odlučeno da nekoliko dana zakasni na pripreme kako bi bio u potpunosti zdrav i spreman da se priključi treninzima.

RepublikaFoto: Starsport

Mladi Lakčević  je početkom juna prošle godine doživeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena i to na meču sa Spartakom u Subotici, gde je priliku dobio sa klupe za rezervne igrače. Došlo je vreme da se nametne Aleksandru Stanojeviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading