ŠOK! DEJAN STANKOVIĆ PROMENIO ZANIMANJE: Proslavljeni fudbaler oduševio nastupom!

Autor:

Sport

17.01.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković navikao nas je na sjajne nastupe na ili pokraj fudbalskih terena, ali ako je suditi po njegovom debiju u TV seriji, možda je vreme da razmisli o novoj karijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković debitovao je u zamisli Laze Ristovskog zvanoj "Drim tim"

Serija "Drim tim" glavna je tema po kuloarima širom Srbije već nedeljama, pa su mnogi jedva dočekali da vide stratega Crvene zvezde u akciji.

Pored njega u ovoj komediji pojavio se i Nenad Milijaš, takođe legenda crveno-belih.

Dejan Stanković i Nenad Milijaš, legende srpskog fudbala, na samom početku uneli su duh zajedništva u naš Drim tim i pomogli nam da sportski iznesemo ceo snimajući proces. Njihov dolazak kao da je bio juče - pisalo je u objavi na stranici serije na Instagramu pred premijeru, a sada i rezultatima ekipa može da se ponosi.

RepublikaFoto: Printscreen, Ana Paunković
Dejan Stanković bio je kratko na ekranu, ali je ostavio dobar utisak

Stanković, kako kaže, nije imao dvoumice kada ga je Laza Ristovski pozvao da učestvuje u projektu.

Kada sam dobio poziv od Laze da učestvujem u ovom projektu, bez razmišljanja sam rekao da, pogotovo što je u pitanju pozitivna fudbalska priča o ostvarenju snova. Za to je, u sportu kao i u filmu, najbitnija ekipa. Da bi jedan tim funkcionisao kao ’drim tim’ ljudi moraju da dišu kao jedan - da se razumeju, poznaju i da budu fleksibilni. Ekipa je ta koja sve nosi na svojim leđima i pravi razliku i kada je dobro i kada je loše - istakao je legendarni fudbaler.

RepublikaFoto: Printscreen, Ana Paunković
Milijaš i Stanković u seriji "Drim tim"

Deki, kralju, samo tako nastavi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading