STARA DAMA KAO NEKAD: Ronaldo DOMINIRAO, Juventus smazao Udineze!

Autor:

Sport

03.01.2021

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa deklasirali su Udineze sa 4:1 u Torinu u okviru 15. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paulo Dibala i Kristijano Ronaldo

Izabranicima Andree Pirla je očigledno Božićna i novogodišnja pauza prijala i čini se da je onaj šokantan i ubedljiv poraz od Fiorentine zaboravljen.

Odličnu utakmicu odigrao je Kristijano Ronaldo, koji je postigao dva gola i zabeležio asistenciju. Portugalac je vođstvo doneo u 31, potom je namestio pogodak Kjezi u 49, da bi novi gol postigao u 70. minutu.

Udineze je zaslužio počasni pogodak, koji su čekali sve do sudijske nadoknade. Do nje su dva puta pogađali okvir gola, dok im je na početku meča pogodak poništen posle VAR intervencije. Ovoga puta Zegelar je ubacio loptu u praznu mrežu.

Konačan rezultat postavljen je u poslednjim sekundama utakmice, kada je Paulo Dibala uspešno realizovao situaciju "jedan na jedan".

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Udineze je posle ove runde ostao 13. sa 15 bodova. "Stara dama" je preskočila Sasuolo i sada je ponovo na poziciji koja vodi u Ligu šampiona. Ipak, time se neće zadovoljiti, cilj je titula. Vodeći Milan im beži 10 bodova, s tim da Juventus ima utakmicu manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading