ZIMSKA EKSPLOZIJA: Crveno ili crno-beli? Rat oko Prijovića!

Autor:

Sport

29.12.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet je u centru pažnje.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović

Napadač Al Itihada Aleksandar Prijović nalazi se na izlaznim vratima kluba iz Džede. Kamen spoticanja rastanku Srbina sa Saudijcima je njegova astronomska plata, koja iznosi pet miliona evra na godišnjem nivou.

Ipak, Arapi su spremili kompromisno rešenje, prema kome će srpskom centarforu isplatiti unapred deo od obaveza koje su preuzeli potpisom ugovora do juna 2023. godine.

Što se tiče Prijovića, interesovanje za njega iskazali su Turci i Grci. Mediji ga povezuju sa povratkom u PAOK, dok ga silno želi i Bešiktaš. Ukoliko on ne potpiše raskid saradnje sa Al Itihadom, postoji i opcija pozajmice.

Razvoj situacije iz prikrajka vreba i Crvena zvezda koja je iskusnog golgetera tražila i tokom letnje pijace, ali njegov dolazak na "MarakanU" nije realizovan.

Aleksandar Prijović je prešao u Al Itihad januara 2019. godine, a na poslednja četiri meča u tri navrata je zatresao mrežu. Ipak, u Džedi ga više ne žele, pa je povratak u Evropu najrealnija mogućnost. Videćemo samo gde...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading