LAMPARD POTPISAO SMRTNU PRESUDU: Čelsi ponovo nije pobedio!

Autor:

Sport

28.12.2020

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija odigrali su nerešeno 1:1 protiv Aston Vile u okviru 16. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Votkinsa i Aspilikuete

Ovim bodom Čelsi je došao do šeste pozicije, dok je Vila na petom mestu.

Plavic su tako bez pobede ostali na samo jednoj pobedi u prethodnih pet mečeva, pa će Frenku Lampardu biti sve teže da zadrži svoj posao na klupi Čelsija. Sa druge strane tim iz Birmingema nastavio je sa sjajnim rezultatim ove sezone.

Vila je bila bolja na startu meča, imali su izabranici Dina Smita nekoliko opasnih napada, ali nisu mogli do gola. Kako je odmicalo prvo poluvreme, Čelsi je bivao sve bolji. To mu se isplatilo u 34. minutu kada je Čilvel sjajno centrirao, a Žiru glavom postigao svoj deseti gol u karijeri protiv večerašnjeg rivala.

Na startu drugog poluvremena šok za domaćina. Keš je prelepo uposlio El Gazija, a ovaj je poslao loptu u mrežu kroz Mendijeve noge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Do kraja meča oba tima imala su sjajne prilike, Mekgin je pogodio prečku, dok je u samoj završnici Čilvelov volej završio tik pored Martinezovog gola.

Na kraju 1:1 i podela bodova, po svemu viđenom, zaslužen rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading