PRED TRANSFEROM KARIJERE: Marko Dmitrović napušta Eibar!

Autor:

Sport

09.12.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman Marko Dmitrović sve su prilike neće produžiti ugovor sa Eibarom i potražiće bolju sredinu koju je zaslužio sjajnim partijama ove sezone!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Dmitrović

Srpski golman je u poslednje vreme odlično branio i privukao pažnju mnogih klubova. Prema navodima "Marke" Eibaru je praktično nemoguće da se takmiči sa timovima koji će zakucati na vrata 1. januara. Od tog momenta Dmitrović ima pravo da pregovara sa drugim klubovima jer mu ističe ugovor na leto 2021. godine.

Dmitrović je dobio mnogo ponuda od Eibara da produži ugovor, ali je odgovor bio uvek isti, Dmitrović je želeo da sačeka još malo sa odlukom. Ima 28 godina i to su savršene godine za promenu kluba i prelazak na veće ambicije od onih koje ima Eibar.

 

Kako je samo branio Dmitrović protiv Valensije, uz onu sjajnu intervenciju kod šuta Račića, sve je izvesnije da će na leto promeniti sredinu.

Marka ističe da ima dosta klubova koji su zainteresovani. Sevilja, Atletiko i Valensija su neki od klubova koji kucaju na vrata, a ima još njih iz Primere, ali i Serije A koji ga prate, a Srbin čeka onu pravu ponudu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading