MURINJO ŠMEKER: Portugalac ODUŠEVLJEN posle pobede nad Arsenalom!

Autor:

Sport

06.12.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo blistao je od sreće posle trijumfa Totenhema protiv Arsenala 2:0 u derbiju Severnog Londona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Pevci su posle 11 kola na čelu Premijer lige sa 24 osvojena boda. 

- Naravno da smo srećni. U prvom poluvremenu smo kontrolisali utakmicu na način na koji smo želeli. U odbrani smo solidno stajali, a kada smo imali loptu u posedu bili smo veoma konkretni. Son i Kejn su sjajni napadači. Uradili su ono što najbolje znaju.

Iako je Arsenal u drugih 45 minuta imao inicijativu Totenhem je rutinski sačuvao prednost.

- U drugom poluvremenu Arsenal nam je napravio mnogo problema. Ozbiljan je to tim. Znam da će mnogi reći "da, ali su na lošem mestu na tabeli". Meni to nije važno, veoma su moćni sa odličnim trenerom. Cilj je bio da sačuvamo mrežu. I uspeli smo u tome. Nije bilo potrebe da rizikujemo. Zašto bi išli u presing ako vodimo. Nema potrebe. Pobedili smo i to je najvažnije.

 

U prethodna tri kola Totenhem je pobedio Mančester siti i Arsenal, a igrao nerešen sa Čelsijem.

- Kada vidite takav raspored pomisilite kako je sjajno i da se osvoje tri ili četiri boda. A mi smo osvojili sedam poena. To je sjajan učinak protiv vrhunskih timova. Problem sa Premijer ligom je što nam je naredni rival Kristal Palas i niko ne može da nam garantuje tri boda. Idemo meč po meč i uživamo u ovoj situaciji što ćemo još najmanje sedam dana biti na čelu tabele- rekao je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading