KORONA LAŽ TRESE ITALIJU: Doktor Lacija GRMI - zašto ZDRAVE ljude proglašavamo BOLESNIMA?

Autor:

Sport

05.11.2020

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Asovi FK Lacio Sergej Milinković-Savić i Ćiro Imobile

Doktor FK Lacio Ivo Fulčini obratio se javnosti sa kritikom protokola o koronavirusu. Njemu smeta činjenica da se "zdravi ljudi proglašavaju bolesnima", a kao primer naveo je slučaj napadača "nebeskoplavih" Ćira Imobilea.

Italijan je najpre bio pozitivan na testiranju, da bi nakon tri dana dobio negativan test, ali mu UEFA nije dozvolila da igra u Ligi šampiona.

- Savezni tužilac nije utvrdio nepravilnosti. Ne poričem postojanje korone, ali smatram da je smešno to što je Imobile označen kao krivac - izjavio je Fulčini.

- Imali smo dva slabo pozitivna slučaja koji su zatim prepoznati kao negativni. Tražio sam od UEFA da standardizuje testove. Šta uopšte znači 'slabo pozitivan'? Laboratorija mora da dâ jasan odgovor, da li je pozitivan ili negativan. Pozitivan bris ne može biti dovoljan da se asimptomatska, a samim tim i zdrava osoba smatra bolesnom - zaključio je doktor Lacijala.

Podsetimo, rimski klub je u poslednje dve runde grupne faze Lige šampiona uspeo da dva puta remizira u gostima (1:1), uprkos činjenici da je bio desetkovan izostankom brojnih važnih fudbalera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading