ČUDO U ISTANBULU: Šampion Turske bacio Junajted na kolena, VAR ukrao pobedu Zenitu!

Autor:

Sport

04.11.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bašahšehira savladali su Mančester junajted, dok su Zenit i Lacio podelili bodove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bašahšehira

Veliko iznenađnje desilo se u Istanbulu, gde je Junajted posle dva uvodna trijumfa zabeležio prvi poraz od Bašahšehira sa 2:1.

Greške su skupo koštale fudbalere Mančestera. Prvu je iskoristio Demba Ba u 12. minutu. Junajted je napadao, a turski šampion se opredelio za kontra napade. Imali su više šansi Englezi, ali je Bašahšehir u 40. minutu preko Višće povisio na 2:0, posle očajne reakcije odbane gostiju.

Do kraja poluvremena Marsijal je glavom smanjio na 2:1. Činilo se da će do dati dodatnu snagu Junajtedu da napravi preokret, ali se to nije desilo. Bašahšehir se odbranio u drugom poluvremenu i stigao do velike pobede. Srpski fudbaler Danijel Aleksić odigrao je svih 90 minuta za pobednika, dok na drugoj strani iso uradio i Nemanja Matić.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

U drugom meču od 18 časova Zenit i Lacio odigrali su 1:1.

Domaćin je dugo vodio golom Aleksandra Erokina u 32. minutu. Ipak, 50 minuta kasnije posle velike greške Lovrena Lacio poravnava preko Kaiseda. Činilo se da je Zenit stigao do pobede u samoj završnici, ali je VAR poništio gol Mostovoja zbog ofsajda, pa je ostalo 1:1.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading