(VIDEO) RAPSODIJA "SVETACA": PSŽ demolirao nesrećni Anže

Autor:

Sport

02.10.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf vicešampiona Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Pari Sen Žermena slave jedan od golova protiv Anžea

Fudbaleri Pari Sen Žermena ubedljivo su slavili na otvaranju šestog kola francuske Lige 1. Oni su na svom terenu savladali Anže rezultatom 6:1 i tako pokazali da je loš start sezone usled problema sa sastavom zbog koronavirusa prošlost.

"Sveci" su poveli već u sedmom minutu fenomenalnim pogotkom doskorašnjeg igrača Rome, Alesandra Florencija, a do poluvremena je prednost duplirao Nejmar, kome je to bio prvi pogodak u sezoni.

Brazilac je na samom startu drugog dela novim golom povisio na 3:0, a ubrzo je Ismael Traore zatresao mrežu domaćina za 3:1.

 

 

Ipak, da fudbaleri Anžea nemaju šta da traže na "Parku Prinčeva" bilo je jasno već u 57. minutu kada je Julijan Draksler pogodio metu, a petarda je pukla u 71. kada je Idrisa Gej savladao Bernardonija.

Međutim, to nije bilo sve. Još jednom je lopta završila u mreži Anžea šest minuta pre kraja kada se u strelce upisao i Kilijan Mbape koji je tako postavio konačan rezultat.

Sve golove iz Pariza možete videti OVDE.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading