OTKUD SAD OVO? Partizan ZARADIO uprkos ELIMINACIJI!

Autor:

Sport

25.09.2020

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli poraženi posle produžetaka.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana u Belgiji

Fudbaleri Partizana i Vojvodine eliminisani su posle produžetaka od belgijskih timova Šarlroe i Standarda identičnim rezultatom (1:2), nakon produžetaka, ali su ipak zaradili određeni broj bodova za nacionalni koeficijent.

Pošto se ove sezone zbog korone i kašnjenja nove sezone igra po jedan meč u kvalifikacijama, uvedeno je pravilo da pobeda za nacionalni koeficijent donosi 1.500, remi (kada se igraju produžeci po 1.000) i poraz u 90 minuta po 500 poena.

Tako su Crvena zvezda, TSC, Partizan i Voša porazima nakon dodatnih 120 minuta (ili penala) doneli 1.000 bodova za naš fudbal, ali po svemu sudeći to neće biti dovoljno da se Srbija nađe među 15 najboljih liga Evrope. Naime, od sledeće sezone evropska takmičenja poprimiće radikalno drugačiji izgled uvođenjem UEFA Konferens kupa, a izgleda da će naša zemlja imati čak tri predstavnika u tom trećem po rangu evrotakmičenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading