MARKOVIĆ ZABRINUO "GROBARE": Moj cimer ima razne ponude

Autor:

Sport

30.07.2020

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa druge strane, najavio je pohod na titulu.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković protiv Javora

Brzonogi fudbaler Partizana Lazar Marković zabrinuo je navijače vicešampiona Srbije rečima da njegov cimer, Saša Zdjelar, ima veliki broj ponuda i da nije sigurno da će ostati u Humskoj.

Marković je izjavio da se nada da će crno-beli ove sezone osvojiti titulu u Superligi i da je spreman da vodi tim ka tom cilju.

- Od­ra­dio sam do­bro pri­pre­me, bez po­vre­da i po­ku­ša­ću da pružim mak­si­mum. Iz utak­mi­ce u utak­mi­cu bi­ću još bo­lji. Spre­man sam. Na­dam se da će­mo da osvo­ji­mo titu­lu. Kao što je rekao šef Savo Milošević, a slažu se i saigrači - idemo na prvo mesto, to nam je najbit­ni­je. Ima­mo do­bar tim, ako bude sve kako treba nadam se da će­mo biti šam­pi­o­ni - rekao je Marković u intervjuu za klupski sajt.

Bivši igrač Benfike, Liverpula i Fenerbahčea osvrnuo se i na svog saigrača i cimera Sašu Zdjelara.

- Strašan igrač, za lige petice. Znam da ima po­nu­de, normalno je i što Partizan želi da ga zadrži. U svom Par­ti­za­nu že­lim naj­bo­lje igrače, tako da bi naj­bo­lje bi­lo da uđe­mo u Li­gu Evro­pe i osvo­ji­mo ti­tu­lu, pa da vi­di­mo šta i ka­ko dalje.

 

Marković je govorio i o tituli svog bivšeg kluba Liverpula, koji je šampion postao posle 30 godina.

- Li­ver­pul je jedan od pet najvećih klubova na svetu i za­slu­žu­je titule, kupove, evrop­ske tro­fe­je… Normalno da sam čestitao, puno mi je srce kad biv­ši sa­i­grači i pri­ja­te­lji ostvaruju uspe­he. Sa ne­ko­li­ko igra­ča sam i dalje u kon­tak­tu, ne­ke ni­sam „za­ka­čio”. Drago mi je što im super ide i želim im sve naj­bo­lje. Voleo bih da jednog dana u Ligi šampiona zaigraju moji klubovi: Partizan i Liverpul - zaključio je Marković.

Fudbaleri Partizana na startu nove sezone u Superligi igraće u subotu protiv Napretka u Kruševcu od 17.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading