Vučić: Očekujem vakcinu početkom decembra!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da veruje da ćemo već početkom decembra imati vakcinu protiv korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANČIĆ
Foto: Ilustracija

Vučić je u obraćaju javnosti, nakon tema o pregovorima sa Prištinom, govorio i o pandemiji korona virusa. Napomenuo je da je već danas broj zaraženih manji nego proteklih dana.

- Sve su bolji brojevi, nadam se da ćemo da se izborimo. Podaci su danas bolji nego što su bili juče. O tome će danas govoriti Krizni štab. Tako da, kada god pokažemo ozbiljnost i snagu, uz pomoć naših lekara i medicinskih sestara, rezultati su dobri - rekao je Vučić.

On je istakao da moli građane da uvek provere koliko neka zemlja testira i koliko zapravo ima zaraženih u odnosu na Srbiju.

- Molim ljude da uvek proverite koliko je neka zemlja testirala. Ako je testirala manje, ima manje zaraženih, i suprotno. Mi testiramo mnogo, svega četiri zemlje u Evropi testiraju više od Srbije - rekao je Vučić i istakao da njegov cilj nije da "se nešto krije od građana".

- Naš cilj je da lečimo ljude - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
lak

30.07.2020 08:49

Imacemo vakcinu medju prvima...

BozaB

30.07.2020 08:50

Srbija je odgovorna drzava koja ce medju prvima obezbediti vakcine svojim gradjanima.

sanja

30.07.2020 09:47

Hvala Bogu virus pocinje da jenjava... treba da postujemo mere kako bi sacuvali zdravlje svojih najblizih i svoje zdravlje, dok ne stigne vakcina!

Vlajko77

30.07.2020 09:58

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic rekao je danas da veruje da ćemo vec pocetkom decembra imati vakcinu protiv korona virusa.