ZVEZDIN BISER JEDVA ČEKA POČETAK PRVENSTVA: Uživaće navijači!

Autor:

Sport

29.07.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin kreativac Veljko Nikolić u sinoćnoj utakmici postigao je prelep pogotak u pobedi svog tima u poslednjoj proveri letnjih priprema protiv Borca iz Banja Luke (3:0)

RepublikaFoto: FK Crvean zvezda
Veljko Nikolić

Dvadesetogodišnji vezista ne krije zadovoljstvo posle datog gola, a ističe da jedva čeka početak prvenstva kao i da će mu nedostajati navijači.

- Drago mi je što sam ponovo strelac. Dugo nisam postigao pogotak, ali me to nije uzdrmalo. Bitno je da sam nastavio sa dobrim partijama. Na ovim pripremama smo ozbiljno radili, odradili smo 26 treninga i na svakom smo dali makimum. Očekuje nas dugo i teško prvenstvo, kao i kvalifikacije za Ligu šampiona. Noge jesu teške, međutim mi smo spremni na sve i u svakom meču idemo na pobedu -počeo je Nikolić.

Mladi vezista ne krije da je atmosfera u ekipi fenomenalna.

- Mnogo puta do sada sam govorio o fenomenu naše svlačionice. Svi saigrači vole šalu i uvek vlada dobra atmofera. Verujem da je to jedan od presudnih faktora svih uspeha koje smo do sada ostvarili. Takođe, trener Dejan Stanković je doneo novu energiju i to nam sigurno znači. 

Nikolić je govorio i o očekivanjima od naredne sezone.

- Iskreno jedva čekam da počne prvenstvo. Uželeo sam se fudbala i utakmica što se moglo videti i sinoć. Naravno, očekivanja su uvek najveća moguća. Glavni cilj je osvajanje titule prvaka, kao i prolaz u grupnu fazu Lige šampiona. Znamo koliko će biti teško, ali mi smo Zvezda i moramo da pobeđujemo. Svi naravno očekuju velike rezultate, baš kao i ja. Iz utakmice u utakmicu želim da budem što bolji kako bi ekipa ostvarivala još bolje rezultate.

Momak sa brojem 22 na leđima ističe da će mu nedostajati navijači.

 

 

 

- Sve uspehe do sada smo prosavili sa njima. Naravno da će nam faliti huk sa tribina, navijači su naš 12. igrač. Bili su tu i u pobedi i u porazu, davali su nam vetar u leđa kad god je bilo potrebno. Mi ćemo da ti sve od sebe da ih obradujemo iako oni neće biti tu. Nadam se da će se situacija sa koronavirusom uskoro smiriti i da će zvezdaši biti ponovo sa nama u novim pobedama – podvukao je Veljko Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading