"DELIJE" ZABRINUTE: Degenek se na Instagramu oprašta od Zvezde?

Autor:

Sport

29.07.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio bi to težak udarac za crveno-bele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Degenek

Pre nekoliko dana sportski direktor Crvene zevzde Mitar Mrkela potvrdio je da je moskovski Spartak zainteresovan za štopera šampiona Srbije Miloša Degeneka. Ipak, u tom trenutku to nije zabrinulo navijače crveno-belih koji su bili sigurni da će reprezentativac Australije ostati na "Marakani", ali upravo njegova poslednja objava na Instagramu dala im je razlog za strah.

Naime, Degenek je na svom Instagramu objavio fotografiju u dresu Crvene zvezde, a u opis je stavio samo tri tačke i fudbalsku loptu, što je navijalima zaličilo na oproštajnu poruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... ⚽️

A post shared by Milos Degenek (@milosdegenek) on Jul 28, 2020 at 1:42pm PDT

Reprezentativac Australije je, čini se, izgubio mesto u startnoj postavi, s obzirom na to da je Dejan Stanković na pripremama uvežbavao tandem Pankov-Milunović, a očekuje se da treći štoper u rotaciji bude mladi Strahinja Eraković.

 

Crveno-beli za usluge svog defanzivca traže između dva i tri miliona evra, a da li će Spartak to platiti ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading