Jezivo: Brutalno pretučen srpski trener

Autor:

Sport

16.05.2020

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Radnika iz Bijeljine Slavko Petrović zatekao grupu rekreativaca kako trenira na stadionu, kada ih je upozorio da to ne smeju da rade, jedan od njih ga je mučki napao.

RepublikaFoto: Pixabay.com/ S. Hermann & F. Richter
Ilustracija

Nekadašnji trener Rada i Borca iz Čačka Slavko Petrović prebijen je danas u Bijeljini.

Incident se desio večeras na Gradskom stadionu u Bijeljini, kada je trener Radnika upozorio posetioce da ne mogu stadion koristiti za rekreaciju. Usledila je rasprava i sve otelo kontroli. Nepoznati napadač kojeg je policija već privela prvo je uperio pištolj u trenera Slavka Petrovića, a onda ga nekoliko puta udario u glavu i stomak.

- Evo me u bolnici, šta da vam kažem, osim da je sve istina. Zašto, kako, zbog čega, pitam se i ja. Krenuo sam kući sa stadiona i odjednom sam napadnut. Uperio mi je pištolj u stomak i govorio ko sam ja da nekog teram sa stadiona. A, zapravo kada sam stigao na stadion zatekao sam rekreativce i lepo sam ih upozorio. Rekao sam im da je stadion dezinfekovan i da po odluci Kriznog štaba niko ne sme da ga koristi. Neverovatno, stvarno ne mogu da verujem - rekao je Petrović i dodao:

- Sve se odigralo kao u filmovima, nije čoveku svejedno. Ne znate kako da reagujete, uperen vam je pištolj u stomak, svašta vam prolazi kroz glavu. Pokušao sam da ga smirim, ali nisam uspeo. Dobio sam nekoliko udaraca u glavu i pištoljem u bubrege. Neko je pozvao policiju koja je brzo došla, ali napadač je uspeo da pobegne. Policija ga je uhvatila, ali koliko ćujem nisu mu pronašli pištolj jer ga je verovatno odmah bacio. Duvao je i balon, u krvi je imao 0.8 promila alkohola. Kamere su sve snimile, ima i nekoliko svedoka koji su potvrdili ovo što vam govorim. Meni su policajci sugerisali da odem u Dom zdravlja i evo upravo treba da me doktor primi.

Slavko Petrović je rođen u Beogradu, ima 61 godinu. Trenersku karijeru je počeo u Nemačkoj gde je radio dugi niz godina. U Srbiju se vratio 2011. kada je preuzeo Borac iz Čačka. Posle toga je radio u Radu, sarajevskom Željezničaru, Slobodi iz Tuztle, a trenutno je trener Radnika iz Bijeljine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading