AKO TRAŽITE MAZU: Najumiljatije rase pasa

Autor: magazin.novosti.rs

Lifestyle

27.03.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko je idealan ljubimac po vama neko ko voli maženje i ko će vam se uvek srdačno obradovati kada se vratite kući, onda su ove rase pasa one među kojima ćete sigurno pronaći svog novog najboljeg priajtelja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Akita je možda veliki pas, ali je i ogromna maza

Ove nežne vrste pasa su poznate po svojoj umiljatoj prirodi i neskirvenim načinima pokazivanja odanosti i ljubavi.

Ne dozvolite samo da vas veličina nekih od njih zbuni, jer što su veći, to su veće maze.

AKITA

 

Akita je pas koji poreklo vodi iz Japana. On je poznat kao savestan zaštitnik porodice i cenjen je zbog svoje nepokolebljive vernosti. Jednom kada postanu deo nečije porodice, akite će je braniti čak i ako mislite da spavaju. Akite su oprezne prema novim ljudima koje sreću, a svoje poverenje daju samo svom vlasniku.

 

 

KOVRDŽAVI BIŠON

Veliko srce puno ljubavi kuca u malom bišonu, kog krasi kovržava dlaka. Ove pufnaste loptice su vrlo razigrane i umiljate, a vas kao njihovog vlasnika spremne su da prate na kraj sveta. Štaviše bišon je prijateljski raspoložen prema svima, i novim ljudima, i drugim psima, pa čak i prema mačkama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Buldog ne propušta priliku da odmori

BULDOG

Uprkos svom zvučnom imenu buldozi su istinske maze. Zapravo ako njih pitate nikad vam i ne bi silazili sa krila, sem ako ne treba kraj vas da se smeste na vašem krevetu naravno. Vrlo su umiljati i svojim uspavanim izgledom jednostavno obećavaju trenutke maženja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vanasuerte

 

KAVALIRSKI ŠPANIJEL KRALJA ČARLSA

Ovo je jedna od onih rasa pasa koja vam zaista može ulepšati dan, koliko god zahtevan bio. Svojim "osmehom", veselim mrdanjem repa i poskakivanjem učiniće da jednostavno zaboravite sve probleme. Poznati po tome što obožavaju svoje vlasnike ovi psi su savršena opcija za sve vas koji volite živahne pse.

 

 

ČAU ČAU

Baš kao i akita, i čau čau je vrlo privržen svojoj porodici. Ovu vrstu psa je potrebno razmaziti kako bi vam uzvradila svojom afekcijom. Vaš zadatak je zapravo da im pokažete koliko maženje može da bude prijatno, ali pazite jednom kada to otkriju neće vam silaziti sa krila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading