TEŠKO NJIMA: Ove HOROSKOPSKE znake najviše muči NESANICA!

Autor: Informer, Republika

Lifestyle

24.12.2020

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci kažu da stres, navala informacija i brz ritam promena utiču na loš san.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto Ilustracija

Nesanica je problem koji u današnje vreme ubrzanog života muči dosta ljudi. Utiče nasvakodnevni život i ometa nas u obavljanju aktivnosti. Ukoliko je u pitanju hronična nesanica, problem je utoliko veći.

Astrolozi otkrivaju da nesanica najviđe pogađa sledeća tri znaka:


Blizanci

Mozak ovog horoskopskog znaka je uvek ukjljučen, um mu je uvek pun informacija, podataka, otvorenih pitanja, razgovora, planova. 

Takvi sadržaji Blizancima motaju po glavi ako nemaju nikakvih problema. Ako su pak zbog nečega zabrinuti, onda im je u glavi totalni haos. Nesanica ih često muči, a mogu im pomoći vežbe opuštanja.

Vodolija

Da bi bio uključen u akciju i društvene aktivnosti, mora što duže biti budan.

Ako propusti nešto njemu značajno, grize se iznutra i vodi burne razgovore sam sa sobom uglavnom u mislima). A to opet znači da je budan.

Kako god okrenete, Vodolija ne spava dovoljno, osim kad je slomljena zbog silne aktivnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Devica

Planeta Device vladar je Merkur, a to podrazumeva radoznalost i komunikaciju, težnju redu, čistoći, preciznosti. Ne samo u stanu i kancelariji, nego i u poslovima, potrošnji, ishrani, odnosima.

Kao posledica toga je nesanica. Da biste doveli sebe i svoju okolinu u zadovoljavajuće stanje i održavali ga takvim, morate uložiti puno truda i rada.

Brojne svakodnevne obaveze zahtevaju izradu preciznog dnevnog rasporeda i procenu troškova. Devica noću analizira i planira, pa je misterija kako uopšte zaspi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading