Ovi znakovi su najveći srcelomci horoskopa: Tako su slatki dok zavode, pa vas ostave u suzama

Autor:

Lifestyle

22.12.2020

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako odoleti njihovom šarmu, ali treba biti na oprezu.

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Ova tri znaka su tako neodoljivi da im veoma svako veoma lako preda celo svoje srce. Međutim, koliko god da im date u emotivnom smislu, kada odlaze, iza njih ostaju samo krhotine.

Ovi znaci su najveći srcelomci horoskopa.

Lav

Njegovo samopouzdanje i energija čine da svi automatski teže prema pripadnicima ovog znaka, tako da često iza sebe imaju puno veza. Problem je u tome što su Lavovi sebični. Uvek na prvo mesto stavljaju svoje najbolje interese, a nikad želje i potrebe svog partnera. Kada im veza dosadi, ne zamaraju se radom na njoj kako bi je vratili u život, već jednostavno odustanu.

Strelac

Skloni su da obećaju puno više nego što mogu da pruže, a to dovodi do mnogih svađa oko očekivanja, što Strelce tera da beže glavom bez obzira. Ne vole da se bave problemima i da ih rešavaju pa partnere zavlače mnogo duže nego što je potrebno i na kraju im slome srce. Zabavni su i šarmantni, ali im jednostavno nedostaje ozbiljnosti da ostvare zdravu vezu.

 

 

 

Jarac

Stvari shvataju vrlo ozbiljno, ali prekinuće i najozbiljniju vezu ako partner pokaže bilo kakav znak sukoba. Jako su pesimistični pa ponekad stvari završe pre nego što stvarno i počnu samo zato što pretpostavljaju da bi nešto moglo da krene loše. Jako su analitični, očekuju da će ljudi biti kao oni, a to često nije slučaj. To dovodi do njihovog razočaranja, zbog čega često znaju da slome brojna srca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading