KOSTA SVE OBAVIO KAO ROBOT: Bez reči napravio masakr - evo gde su pogrešili roditelji, Kecmanovići OVO nisu smeli da urade!

Autor:

Hronika

01.01.2024

18:00

Da bi mogli da se posvete karijerama Kecmanovići su našli dadilju za decu. Mislili su da su time završili više od pola posla. Dadilja im je, Miljana se hvalila "kao rod rođeni".

KOSTA SVE OBAVIO KAO ROBOT: Bez reči napravio masakr - evo gde su pogrešili roditelji, Kecmanovići OVO nisu smeli da urade!

Facebook

Komentari (6)

Loading
Tanja

01.01.2024 19:26

To su roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu, oni su ga vaspitali. Kuća puna oružja, obučavanje da rukuje oružjem, viđao ga po streljanama, raznim pucačkim aktivnostima, pretio školi što mu ćerka nije predsednik odeljenske zajednice? Ćerka je drugarima si pala domestos u sok, nosila nož u rancu u školu. Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu letos sa ćerkom krenula na more, sad renovira stan, što naše dece nema nju ne interesuje, ona bi samo da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje. Decu nam je zbog njih poubijao njihov najmlađi masovni ubica na svetu.

Dr

01.01.2024 21:09

Naravno da su odgovorni roditelji.Potpuno bolesna ambicija napumpan ego.velika očekivanja.A toliko naoruzavanje i toliko bogatstvo.govori da su se mozda i plasili nekog.Kako su stekli te milione evra?

Lea

01.01.2024 23:24

@Dr - Pun pogodak. On je lekar zemunskog klana bio. Ona radila za Belivuka

Cvetak

02.01.2024 01:42

To sto je imao dadilju, to nema nikakve veze, i druga deca ciji roditelji ganjaju karijere i elita su, imaju dadilje!! Dete je bilo do 3.maja,normalno,lepo vaspitan, kulturan, pametan,, i 3.maja za 2 minuta, dete, se pretvara u ubicu monstruma, kakav svet nije viddeo!!!... Zasto!??? To treba ottkriti i da se zna!!

Coa

02.01.2024 15:34

@Cvetak - Usadili su mu duboko u mozak da mora biti najbolji i na kraju je upotrebio sva njemu pristupacna sredstva da se resi konkurencije. Imao je pristup teskom naoruzanju i obucen je kao vojnik. Cak i da ga je neko zezao u suprotnoj smeni to mu nije tesko palo koliko mu je tesko palo sto je isao u razred koji su pohadjala deca koja su mnogo talentovanija od njega, normalnim ljudima je to nebitno, njima je bilo najbitnije. Roditelji ciste psihopate, koji normalan roditelj moze da kaze kako je njegovo 13to godisnje dete najpametnije u skoli, pametnije cak i od nastavnika? Nadam se maximalnoj kazni za roditelje i da ce njega do kraja zivota drzati zatvorenog. Prevelik zlocin da bi se neko sazalio na njih.

Cvetak

02.01.2024 16:01

@Coa - Coa@ ne bi nista da nagađam niti da se s nekim prepirem! Nadam se da cemo saznati sve, zasto i kako!! Nista ne opravdava njegov zlocin, ali bas nista, neka odgovara za svoje zlo, ali od nekih cinjenica ne mozemo bezat i zatvarat oci, a to je da je da je i on bio inteligentno i nadareno dete, jer postoji sajt Ribnikara gde sve pise, a njegovo se ima spominje na puno takmicenja a i uspeh,jer na takmicenja idu nadareni a ne prosecni tako da, od cinjenice mozemo zmurit, ali ona postoji! Ja verujem, da duboko se nesta krije iza svega toga! On a ni njegova porodica nisu bili problematicni nesta se moralo desiti, i bilo bi pošteno da svet sazna sta, ponavljam sta god da je razlog, nema opravdanja, ali mnogi bi bar neki mir nasli, ne mislim mir doslovno, nego duševno!!