"JA SAM TO ČUDOVIŠTE": Progovorio monstrum koji je ubio dete ROĐENO U AVIONU! Koristio je kući kao džak za udaranje!

Autor:

Svet

27.05.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva priča koja je potresla ceo svet

"JA SAM TO ČUDOVIŠTE": Progovorio monstrum koji je ubio dete ROĐENO U AVIONU! Koristio je kući kao džak za udaranje!

Foto: ontario superior court printscreen

Džastin Kejsi Beruba proglašen je krivim za ubistvo iz nehata u vezi sa smrću devojčice 2020. godine.

Očuh je optužen za neverovatno nasilje nad petogodišnjom devojčicom iz Kanade koja je 2015. godine postala svetska senzacija kada se rodila usred avionskog leta.

Njena majka Ada Guan porodila se na letu od Kalgarija ka Japanu i mediji su nekako devojčici od početka života prognozirali slavu jer se rodila na najneverovatniji mogući način.

Ko zna, možda bi mala Kloi Guan Branč i postala svetski poznata žena da joj u petoj godini monstrum od očuha nije uskratio pravo da živi.

Džastin ju je poslednjih nedelja pre smrti toliko tukao kad bi popio da je devojčica imala konstantne povrede i podlive, a kad su počeli vitalni organi da joj otkazuju, bilo je kasno da je spasavaju doktori.

Zlostavljanje je uključivalo povrede glave, posekotine po telu i rupturu bešike za koju su forenzički patolozi ocenili da je doprinelo njenoj smrti.

Beruba je priznao većinu zlostavljanja na suđenju, a u prvom razgovoru sa policijom rekao je da je često gubio svest dok je pio alkohol.

Takođe im je rekao da mu je potrebna pomoć ako je on "čudovište koje je povredilo devojčicu".

"Jer sam ja taj koji je izazvao sve što se trenutno dešava", rekao je on navodno policiji

Beruba je često pretio da će izvršiti samoubistvo ako ga ostavi majka devojčice, dok je redovno tukao Kloi kod kuće.

Komšinica je na suđenju rekla da je Beruba često pokušavao da opravda Kloine povrede izgovorima kao što su "pala je sa kreveta".

Komšinica se prisetila da je devojčicu često viđala sa povredama, a da je oko Božića 2019. godine videla dete sa modricana i ranama na licu.

Na suđenju je majka devojčice svedočila protiv Berube, rekavši da bi često "eksplodirao" u naletima besa i koristio malu Kloi kao "vreću za udaranje", dinamiku koja se samo pogoršavala kako je trojac ostao sam tokom pandemije koronavirusa.

Devojčica je nađena mrtva u prljavom krevetu u Otavi 15. maja 2020. godine, neposredno posle njenog petog rođendana, nakon što se danima žalila na bol u stomaku.

Policija je rekla da je devojčica imala šokantan broj povreda kada je pronađena.

Utvrđeno je da je njen uzrok smrti akutna uremija - stanje koje izaziva jak bol, mučninu i povraćanje dok toksini ulaze u krvotok.

Očuh devojčice tek treba da bude osuđen.

Majka je rekla novinarima da nije ni znala da je trudna, prenosi Telegraf.rs.

Nekoliko meseci nakon njenog rođenja, Kloi je oduzeta od roditelja i smeštena u Društvo za pomoć deci zbog zabrinutosti oko svađe para. Guan i Branč su se ubrzo nakon toga rastali i otuđili.

Kloi je vraćena majci kada je imala tri godine, a u februaru 2019. godine, majka i ćerka su se preselile u Otavu kako bi živeli sa novim dečkom njene majke, Džastinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading