"NE VERUJEM MU KAD JE U TAKVOM STANJU": Oglasila se majka ubice male Marije (8)! Otkriveni jezivi detalji iz života UJAKA KOJI JE NOĆAS SILOVAO I UBIO DEVOJČICU!

Autor:

Svet

25.05.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je posle višečasovne potere uspela da uhvati ubicu deteta i to tamo gde se i dogodio zločin

"NE VERUJEM MU KAD JE U TAKVOM STANJU": Oglasila se majka ubice male Marije (8)! Otkriveni jezivi detalji iz života UJAKA KOJI JE NOĆAS SILOVAO I UBIO DEVOJČICU!

Foto: news.ro printscreen, Facebook

Ne kaže se uzalud da se ubice najčešće jako brzo vrate na mesto zločina.

To je svojim postupkom potvrdio i 32-godišnji Rumun iz sela Jaija kod Botošanija nakon što se posle svirepog zločina vratio na istu lokaciju gde je prošle noći silovao, pa ubio rođenu sestričinu, osmogodišnju Mariju Silviju Čiku Rošu.

Rumun je uhapšen posle vidljivih tragova skrivanja po štalama i oborima u selu. Prilikom privođenja je ćutao i gledao u jednu tačku.

Devojčicu su roditelji sinoć oko 20 časova poslali do njegove kuće, koja se nalazi u blizini da nešto odnese. Međutim, kako se devojčica nije vraćala kući, poslali su njenu sestricu da vidi zašto se Marija zadržala.

Druga devojčica se vratila kući i rekla "da nema ni seke, ni ujke", nakon čega je porodica krenula u potragu za detetom.

Za rumunske medije govorila je i majka osumnjičenog, koja je u šoku zbog svega. I ona je tragala za devojčicom tokom čitave večeri.

"Vikala sam, dozivala čitav sat, ali niko se nije odazvao iz te šume", kratko je rekla žena, objašnjavajući da je tragala za detetom.

Upitana da li je pozvala svog sina, rekla je da nije, jer je pretpostavljala da je pijan.

Republika

Foto: facebook printscreen

Ubijena osmogodišnja Marija Silvija Čika Roša

"Nisam. Ne verujem mu kad je u takvom stanju... Sad sve znam", rekla je majka za medije.

Komšije u selu su u šoku zbog zločina.

"Sramota! Pa to je dete! Svi su istraumirani. Ne mogu da poverujem da je on tako nešto mogao da učini. Čuli smo da se priča da pije, navodno je sinoć baš mnogo popio", rekle su komšije.

Ističu da su osumnjičenog videli sinoć, pre nego što su saznali za stravičan zločin.

"Videli smo ga kad je uterao životinje, posle toga ništa ne znamo. Nismo ga nešto voleli", rekao je jedan komšija.

Podsetimo, potraga za devojčicom trajala je do duboko u noć, a na kraju je njeno telo pronađeno u šipražju na obodu šume u ataru sela. Devojčica je navodno bila polugola i krvava.

Policija je odmah pokrenula potragu za osumnjičenim, prenosi Telegraf.rs.

Videli su ga kako se skriva u visokoj travi u blizini svoje kuće. Ispalili su i dva hica upozorenja, nakon čega je on savladan i uhapšen.

Motiv za ovaj stravičan zločin i dalje nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading