PORODICA VEČERALA ZA SKORO 400 EVRA, PA POBEGLA: Restoran odmah objavio snimak!

Autor:

Svet

21.04.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Italiji je napuštanje restorana bez plaćanja krivično delo, a zaprećena je kazna zatvora do dve godine.

PORODICA VEČERALA ZA SKORO 400 EVRA, PA POBEGLA: Restoran odmah objavio snimak!

Foto: Facebook/Bella Ciao Swansea

Osoblje italijanskog restorana Bella Ciao u Port Talbotu doživelo je neprijatnu situaciju kada je osmočlana porodica napustila lokal bez plaćanja skupog obroka u petak uveče. Gosti su naručivali skupe odreske, duple deserte i čak 15 flaša popa, a ceh je iznosio čak 382 evra, odnosno oko 44.700 dinara, piše Dejli Mejl.

Na kraju večeri, majka porodice je pokušala da plati večeru štednom karticom, ali je kartica bila odbijena. Navodno je rekla osoblju da će njen sin sačekati unutra dok ona ode po svoju 'drugu karticu', ali se nije vratila, i nekoliko trenutaka kasnije, dečak je nestao iz prostorije.

Menadžer Tirone Reese je izjavio za Mirror da je kada je došao do vrata, dečak počeo da beži. Restoran je kasnije saznao da ne postoji način da se kontaktira porodica jer je broj koji su koristili za rezervaciju bio „lažan“.

Restoran je podelio snimak porodice, koji je ubrzo postao viralan, sa više od 12 miliona ljudi koji su ga pogledali. Nakon objavljivanja snimka, restoran je navodno bio "bombardovan" pozivima iz drugih restorana u okolini, tvrdeći da su i oni imali slične incidente sa ovom porodicom.

Ovo nije prvi put da se ovakav incident dogodio. U Italiji je napuštanje restorana bez plaćanja krivično delo, a zaprećena je kazna zatvora do dve godine.

Intenzivno se traga za ovom porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading