ČULA SAM SAMO NATAŠU KAKO VRIŠTI: Menadžerka restorana videla da se BEBA GUŠI pored izbezumljene majke, pa je napravila NEVEROVATAN POTEZ (VIDEO)

Autor:

Svet

21.04.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u restoranu ćutke su posmatrali spasavanje života jednog deteta

ČULA SAM SAMO NATAŠU KAKO VRIŠTI: Menadžerka restorana videla da se BEBA GUŠI pored izbezumljene majke, pa je napravila NEVEROVATAN POTEZ (VIDEO)

Foto: youtube.com/cbs miami

Beki Arbau, menadžerka restorana "Taco Bell" iz Pensilvanije žena je o kojoj ovog vikenda priča Amerika.

Beki je imala fantastičnu reakciju u situaciju u kojoj se ne bi mnogi ljudi snašli, u ovom slučaju čak i jedna mlada majka.

Menadžerka restorana čula je u jednom momentu kako majka deteta, Nataša Long, vrišti od muke dok njen jednomesečni sin Majls, s kojim je stajala u naručju ispred restorana, menja boju u licu.

Beki Arbau ostavila je sve obaveze za šalterom restorana i pohitala je u operaciju spasavanja deteta.

"Istrčala sam iz kola, okrenula se i otvorila vrata auta. Izvukla sam ga i on je potpuno poplaveo i izgledao je beživotno", rekla je majka.

"Nisam znala šta da radim", dodala je.

Beki je u tom trenutku napustila sve i požurila joj u pomoć čim je čula očajne krike. Na video snimku vidi se trenutak kada je menadžerka Taco Bella uzela bebu Majlsa iz ruku njegove majke i počela da mu pruža reanimaciju.

"Bacila sam slušalicu, čula sam Natašu kako vrišti. Otrčala sam napolje. Uzela sam bebu i počela da mu pritiskam grudni koš, a onda je konačno počeo da diše", rekla je ona.

"Kada su moja deca bila mala, moja kćerka je imala sličan incident, pa sam znala šta je ona prolazila. Znala sam da ako je držim smirenom i ako ja ostanem smirena, nije mi ni na kraj pameti bilo da beba neće ponovo disati."

Nataša je zahvalila Beki što je spasila život njenom sinu.

"Ne možemo biti zahvalniji Beki. Ona je spasila život mom sinu. Bila je tu baš kad mi je bilo potrebno. Možda je bilo pogrešno vreme, ali pravo mesto", navela je majka Majlsa.

Ipak, Beki ne vidi sebe kao heroja već samo kao majku koja je videla drugu majku kojoj je bila potrebna pomoć.

"Ja sam samo mama koja pomaže drugoj mami. Nisam uradila ništa drugačije od onoga što bi trebalo da radi svako drugi", insistira ona, prenosi Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading