SILOVAO, PA BRUTALNO UBIO PETOGODIŠNJU DEVOJČICU: I porodica mu na sudu OKRENULA LEĐA, a onda je dobio zapanjujuću kaznu

Autor:

Svet

16.04.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je muškarac osuđen, država je imala dva svedoka koji su svedočili protiv njega - jedna je bila žrtva, a druga njegova prva rođaka - majka žrtve

SILOVAO, PA BRUTALNO UBIO PETOGODIŠNJU DEVOJČICU: I porodica mu na sudu OKRENULA LEĐA, a onda je dobio zapanjujuću kaznu

Foto: shutterstock

Četrdesetogodišnji Džeremi Vilijams osuđen je za brutalno ubistvo, kao i silovanje petogodišnje Kamari Holand koje se odigralo u decembru 2021. godine.

Vilijams je, na opšte zadovoljstvo bukvalno svih u američkoj državi Alabami dobio više smrtnih kazni zbog svojih zločina - ubistvo, otmica, silovanje i sodomizacija deteta mlađeg od 14 godina, javlja WRBL News.

Vilijams je takođe dobio dve doživotne kazne — jednu zbog trgovine ljudima sa Holandovom, a drugu zbog seksualnog napada na odvojenu žrtvu.

Kori Holand, otac ubijene devojčice, tokom svedočenja je pročitao pismo svoje starije, 13-godišnje ćerke.

"Ne razumem zašto bi neko njoj naudio - bila je tako slatka i brižna", napisala je 13-godišnjakinja.

Republika

Foto: Russell County Sheriff's Office

Džeremi Vilijams

Kamarina baka napisala je pismo koje je Kori takođe pročitao. U pismu ona navodi da je Džeremi nezreo, demonski, sebičan i bezbožan čovek - i da nevina devojčica nikada neće imati maturu, diplomski ispit ili venčanje zbog Vilijamsovog okrutnog dela.

"Kakvo demonsko biće si ti", navela je baka u svom pismu. "Trebalo bi da se stidiš zbog onoga što si uradio toj nevinoj devojčici."

Kori je završio svoje svedočenje na sudu izjavom: "Ni ti ne zaslužuješ život - mi nemamo Kamari i ti ne zaslužuješ da vidiš svoju decu ili da imaš život."

Vilijamsova bivša žena kaže da je decembar 2021. bio težak za nju, jer je tada saznala za smrt nevine petogodišnjakinje, ali tada je saznala i da je odgovoran za smrt njihovog jednomesečnog deteta i za oduzimanje nevinosti njenoj četvorogodišnjoj ćerki!

Nastavila je da govoreći da je Vilijams osoba koja stalno nanosi bol i patnju onima koji su bez zaštite.

"Nisam htela da te gledam - ali nadam se da svakodnevno patiš. Ti si gadan, ti si zao, tvoji dani su odbrojani", rekla je njegova bivša žena.

"Doviđenja, veliko čudovište."

Pre nego što je Vilijams osuđen, država je imala dva svedoka koji su svedočili protiv njega - jedna je bila žrtva, a druga njegova prva rođaka - majka žrtve.

U odvojenom slučaju seksualnog napada, Vilijams je osuđen na doživotnu robiju bez mogućnosti uslovnog otpusta i na 20 godina zatvora za dve optužbe.

Vilijams će takođe morati da plati državi 90.000 dolara troškova, prenosi Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading