POP NAPADNUT NOŽEM TOKOM LITURGIJE: Zamerio se vernicima zbog izjave tokom pandemije kovida, crkvom se prolamali krici (VIDEO)

Autor:

Svet

15.04.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila osumnjičenog.

POP NAPADNUT NOŽEM TOKOM LITURGIJE: Zamerio se vernicima zbog izjave tokom pandemije kovida, crkvom se prolamali krici (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Biskup i nekoliko vernika su napadnuti nožem u jednoj crkvi u Sidneju.

Biskup, Mari Emanuel, je propovedao u hrišćanskoj crkvi "Hrista Dobrog Pastira" u Vejkliju na zapadu Sidneja u ponedeljak nešto posle 19 časova kada je napadač prišao oltaru i navodno ga više puta izbo nožem.

Na užasavajućem snimku incidenta, koji se uživo emitovao na YouTube stranici crkve koju prati 200.000 ljudi, vidi se da biskup Emanuil začuđeno podiže pogled dok napadač iznenada zadaje udarce po licu i glavi.

U pozadini se čuju se užasnuti krici dok drugi vernici pritrčavaju u pomoć biskupu dok on pada na pod.

Prvi izveštaji sugerišu da su još najmanje dvojica navodno takođe izbodena u sukobu koji je usledio.

Portparol policije Novog Južnog Velsa rekao je da je biskup Emanuel zadobio "povrede koje nisu opasne po život". Kako je saopšteno, policija je uhapsila osumnjičenog.

Izbodeni sveštenik je "navukao gnev" stanovnika zapadnog Sidneja kada je tokom pandemije izolaciju kovida u Sidneju proglasio "masovnim ropstvom" i tvrdio da su vakcine uzaludne, jer će "normalan" život ojačati imunitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hadzi-Mille

15.04.2024 13:29

Порекло Аустралијанаца је катастрофално.Од зла оца и горе мајке.