JEZIVO: Ruski vojni avion se srušio u Crno more! Pilot preživeo!

Autor:

Svet

28.03.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski vojni avion se srušio u Crno more blizu Sevastopolja

JEZIVO: Ruski vojni avion se srušio u Crno more! Pilot preživeo!

Foto: youtube.com/printscreen


Regionalni gubernator Mihail Razvožajev obavestio je javnost da se ruski vojni avion srušio u Crno more nedaleko od Sevastopolja. U objavi na aplikaciji "Telegram", Razvožajev je potvrdio da se pilot uspešno katapultirao pre pada aviona.

"Vojni avion se srušio u more, ali nema oštećenja civilnih objekata. Pilot se katapultirao i nije u životnoj opasnosti", napisao je Razvožajev.


Ova vest je izazvala zabrinutost u regionu i izazvala interesovanje javnosti za detaljima o ovom incidentu.

Incident nije prouzrokovao oštećenja civilnih objekata

Važno je napomenuti da, prema izjavi gubernatora Razvožajeva, rušenje vojnog aviona nije prouzrokovalo oštećenja civilnih objekata u blizini. Ova činjenica umirila je strahovanja od potencijalnih posledica incidenta.


Najvažnija vest je da se pilot uspešno katapultirao pre pada aviona i da nije u životnoj opasnosti. Ova hrabra akcija pilota zaslužuje priznanje i pokazuje visok nivo obučenosti i spremnosti vojnog osoblja.



Rušenje ruskog vojnog aviona u Crno more nedaleko od Sevastopolja izazvalo je pažnju javnosti i postavilo pitanja o bezbednosti vojnih letova. Srećom, pilot je uspešno izbegao opasnost, a incident nije prouzrokovao štetu civilnim objektima. Nadamo se da će istraga o uzrocima ovog incidenta pružiti odgovore koji će doprineti unapređenju bezbednosti u vazduhoplovstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading