JEZIVA PRIČA! Identične bliznakinje zamenile mesta posle udesa u kome je nastradalo DVOJE DECE! POLICIJA OTKRILA ŠOKANTAN MOTIV!

Autor:

Svet

04.03.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su optužbe podignute, ostaje da se vidi da li će tužioci uspeti da pruže dovoljno jaku argumentaciju zasnovanu na dokazima koji su prikupljeni tokom istrage.

JEZIVA PRIČA! Identične bliznakinje zamenile mesta posle udesa u kome je nastradalo DVOJE DECE! POLICIJA OTKRILA ŠOKANTAN MOTIV!

Foto: OLMSTED COUNTY SHERIFFS OFFICE / SCREENSHOT

Samanta Džo Petersen

Dve sestre identične bliznakinje iz Minesote optužene su da su zamenile mesta nakon saobraćajne nesreće u kojoj su automobilom udarile u amišku konjsku zapregu, rezultirajući smrću dvoje dece i povredom njihovog brata i sestre.

Nakon dugotrajne istrage, tužioci tvrde da je Samanta Džo Petersen bila za volanom u trenutku nesreće, dok je njena sestra Sara Bet Petersen preuzela odgovornost na licu mesta. Međutim, postavlja se pitanje da li će dokazi biti dovoljno jaki da potvrde ove tvrdnje.


Prema izjavama šerifa Džona Dedžordža, istraga je otkrila "nedoslednosti" koje su dovele do sumnje u iskaze sestara i raspleta navodne zavere. Sara je prvobitno tvrdila da je ona bila za volanom u trenutku nesreće, ali su se kasnije pojavile informacije o sumnjivim okolnostima, poput isteka važenja vozačke dozvole Samante Petersen i nedostatka osiguranja za vozilo u trenutku nesreće.

Još jedan složen faktor u ovom slučaju su navodi o upotrebi narkotika. Prema sudskim dokumentima, Samanta Petersen je bila pod uticajem narkotika u vreme nesreće, dok su istražitelji pronašli dokaze da je koristila metamfetamin. Ovo dodatno komplikuje situaciju i postavlja pitanje uticaja narkotika na iskaze i postupke sestara u vezi sa nesrećom.


Pojedini detalji ukazuju na moguće motive i planiranje od strane sestara. Sara je nedavno boravila u zatvoru, što može ukazivati na osećaj duga prema sestri koja je brinula o njenim decom dok je bila iza rešetaka. Takođe, pronalazak "nekoliko zapaljenih džointa" i limenke u slupanom vozilu dodatno komplikuje situaciju i postavlja pitanje uticaja narkotika na postupke sestara.

Iako su optužbe podignute, ostaje da se vidi da li će tužioci uspeti da pruže dovoljno jaku argumentaciju zasnovanu na dokazima koji su prikupljeni tokom istrage. Slučaj identičnih bliznakinja optuženih za zamenu mesta nakon saobraćajne nesreće ostaje složen i intrigantan, a ishod će biti od presudnog značaja za pravdu u ovom tragičnom slučaju.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragi zeka

05.03.2024 13:56

U Srbiji se pre desetak (ili više) godina desilo ubistvo i pouzdano se zna da je ubistvo počinio jedan od braće koji su identični blizanci, ali pošto sudski veštak nije mogao da utvrdi koji od njih je ubica, obojica su na slobodi i dan danas.