STEFAN JE UBICA? Pronađeno telo nestale devojčice! Nije se pojavila u školi, majka alarmirala policiju, a onda su pronađene MONSTRUOZNE SLIKE u njegovom telefonu

Autor:

Svet

02.03.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka devojčice bila je danima van sebe, a najviše se plašila da će dobiti ovakve vesti

STEFAN JE UBICA? Pronađeno telo nestale devojčice! Nije se pojavila u školi, majka alarmirala policiju, a onda su pronađene MONSTRUOZNE SLIKE u njegovom telefonu

Foto: instagram/jenn soto

Telo trinaestogodišnje Medelin Soto sa Floride pronađeno je rano jutros po srednjeevropskom vremenu.

Devojčica se pre nekoliko dana nije pojavila u školi niti se vratila kući, pa je prestravljena majka odmah pozvala policiju.

Usledila je opsežna potraga po okrugu Osiola, ali nikakav rezultat nije postignut sve dok policajci nisu pročešljali snimke sa svih nadzornih kamera po kraju.

Dečko Madelinine majke, Stefan Sterns (37), proglašen je glavnim osumnjičenim za njenu smrt. 

On je bio poslednja osoba koja ju je videla živu nakon što se nije pojavila u školi u ponedeljak, kada je prvi put prijavljen njen nestanak.

Šerif okruga Oranž, Džon Mina, rekao je novinarima u petak da je Madelin verovatno već bila mrtva pre nego što ju je Sterns sakrio tog jutra, prenosi ClickOrlando.

Republika

Foto: WESH, ORANGE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Stefan Sterns

"Verujemo da je već bila mrtva u tom trenutku i da je Stefan Sterns pomerio njeno telo rano ujutru tog dana", rekao je Mina i dodao da postoje video dokazi gde se vidi da on baca njene stvari u kontejner.

Snimci pokazuju kako Sterns vozi svoj srebrni automobil Lincoln MK iz 2010. godine  nazad do stambenog kompleksa sa Madelininim beživotnim telom još u vozilu nakon što je bacio stvari u kontejner. On je nikada nije odvezao u školu kao što je prethodno rekao policiji.

"Detektivi su pronašli Madelinin ranac i njen laptop koji je dobila od škole u kontejneru u petak ujutru", rekao je Mina.

Sterns je uhapšen u sredu zbog nepovezanih optužbi za seksualno zlostavljanje i posedovanje materijala seksualnog zlostavljanja dece koji potiču iz pretrage njegovog telefona na kojem su otkrivene "uznemirujuće" slike i video snimci.

Prema ClickOrlando-u, on je prvobitno rekao policiji da je "slučajno" izvršio fabričko resetovanje svog telefona tog dana kada je nestala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading