BIVŠU IZBO 99 PUTA, NJENOG NOVOG DEČKA UBIO I OSAKATIO MU POLNI ORGAN! Zloči koji je zaprepastio svet! POZVAO KOMŠIJE DA VIDE ŠTA JE URADIO!

Autor:

Svet

01.03.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što je ubio bivšu devojku i njenog novog momka, manijak je silovao i drugu ženu koja je bila u kući tog kobnog dana, držeći je celu noć na nišanu.

BIVŠU IZBO 99 PUTA, NJENOG NOVOG DEČKA UBIO I OSAKATIO MU POLNI ORGAN! Zloči koji je zaprepastio svet! POZVAO KOMŠIJE DA VIDE ŠTA JE URADIO!

Foto: Jork[irska policija

Markus Ozborn (35) osuđen je na doživotni zatvor u petak u Hadersfildu zbog brutalnog ubistva svoje bivše partnerke Kejti Higton (27) i Stivena Harneta (25). Stravičan zločin dogodio se u maju prošle godine, kada je Ozborn provalio u kuću u kojoj je nekada živeo sa Kejti i izvršio napad koji je potresao javnost.

Ozborn je napao Kejti nakon njenog povratka sa sastanka, izbo ju je 99 puta i više od 20 puta je namerno ubadao u lice. Nakon toga, iskoristio je njen telefon da namami Stivena u kuću, gde ga je takođe brutalno napao, ubo 24 puta i unakazio mu polni organ. Uz to, napao je i silovao drugu ženu koja je bila u kući tog kobnog dana, držeći je celu noć na nišanu.

U trenutku zločina u kući je bilo i četvoro dece, ali se ne kaže da li su ona sve gledala. Ono što se zna i što je rečeno na sudu jeste da je posle zločina, monstruozni ubica pozvao sve komšije da dođu da vide šta je uradio.

- Romeo i Julija sada mogu da umru zajedno - rekao je Ozborn zaprepašćenim komšijama. 

Kejti je, kako je rečeno, ubicu, sa kojim je pet godina bila u vezu ostavila zbog nasilja u porodici.

Ona je ubicu poslednji put prijavila policiji 10. maja. Rekla je i da je Markus pretio da će joj "prerezati grkljan ako bilo kome kaže", i da bi "ako ikada bude imala dečka ubio i njega i nju". Tada je uhapšen, ali je platio kauciju i pušten na slobodu, dobijajući pride zabranu prilaska.

Međutim, on je nastavio da je proganja, provalio je šifre njenih društvenih mreža i tada i saznao da ima novog dečka. 

Na sudu, članovi porodica ubijenih izrazili su svoju duboku bol i bes, dok je sudija Lambert istakao da su zločini Markusa Ozborna bili motivisani patološkom ljubomorom i seksualnom ponižavanju. Takođe, naglasio je da je Ozborn bio osuđivan i ranije za nasilje nad svojim bivšim partnerkama.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading