"BOLJE VAM JE DA SE NE KAČITE SA NAMA" Brutalna poruka Sergeja Šojgua Zapadu

Autor:

Svet

29.02.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, je u današnjem obraćanju Federalnoj skupštini rekao da su čiste besmislice tvrdnje da će Rusija napasti Evropu.

"BOLJE VAM JE DA SE NE KAČITE SA NAMA" Brutalna poruka Sergeja Šojgua Zapadu

Foto: Tanjug/AP

Naoružanje koje ima Rusija bi trebalo da pokaže Zapadu da je bolje da se sa Rusijom ne kače, izjavio je ministar odbrane Rusije, Sergej Šojgu.

- Ako govorite o Zapadu, onda se može reći da su oni mnogo raznih gluposti u poslednje vreme rekli. Čini mi se da je kod njih situacija ovakva: "Ujutro su ustali, pogledali, šta bismo mogli da danas lupimo?" Malo o raspoređivanju nuklearnog oružja u kosmos, malo o pretnjama ovome ili onome. Slušajte, danas je jasno, jasno je odgovoreno: "Mi imamo to naoružanje, potrebno je da to za vas ne bude samo pretnja, potrebno je da privlači pažnju, jer je bolje da se sa nama ne kačite" - rekao je Šojgu nakon obraćanja predsednika Rusije Vladimira Putina Federalnoj skupštini.

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, je u današnjem obraćanju Federalnoj skupštini rekao da su čiste besmislice tvrdnje da će Rusija napasti Evropu i dodao da je Zapad izazvao sukobe u mnogim zemljama sveta, a uprkos tome tvrdi da je Rusija ta koja je spremna da napadne Evropu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading