ŠIZOFRENA ŽENA PUCALA NA VERNIKE U CRKVI, BOLESNOG SINA KORISTILA KAO ŽIVI ŠTIT! Krenula da rešeta policajce, pa im vikala: Imam BOMBU! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.02.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe je bila poznata po tome što se predstavljala pod muškim pseudonimom.

ŠIZOFRENA ŽENA PUCALA NA VERNIKE U CRKVI, BOLESNOG SINA KORISTILA KAO ŽIVI ŠTIT! Krenula da rešeta policajce, pa im vikala: Imam BOMBU! (VIDEO)

Foto: https://twitter.com/factandrumor

Užasni događaj u crkvi u Hjustonu šokirao je i zgrozio javnost kada je Dženis Moreno upotrebila svog sedmogodišnjeg sina Semjuela kao živi štit dok je pucala na vernike i policiju. Napad se dogodio 11. februara, a snimci sigurnosnih kamera izazvali su jezivu sliku ove tragedije.

Razmena vatre u crkvi

Na snimku, koji je objavljen u ponedeljak, jasno se vidi trenutak kada Moreno ulazi u crkvu sa svojim sinom i počinje da puca neprekidno, uz povike o bombi. Tokom sukoba sa policijom, Moreno je više puta pogođena, ali je takođe uspela da nanese teške povrede svom sinu Semjuelu, koji se i dalje bori za život u bolnici, prenosi Kurir.

Prošlost i motivi napadačice

Naknadne informacije o Moreno otkrivaju da je patila od šizofrenije i da je imala dugačak krivični dosije u Teksasu. Takođe je bila poznata po tome što se predstavljala pod muškim pseudonimom Džefri Eskalante. Ova pozadina dodatno baca svetlo na motive i okolnosti ovog užasnog događaja.

Borba sedmogodišnjeg dečaka

Semjuel, dečak koji je postao žrtva ovog strašnog napada, ima posebne potrebe i hranjen je pomoću sonde kako bi primao čekove za invalidnost. Njegova borba za život je posebno dirljiva s obzirom na to da je rođen sa samo 23 nedelje i proveo je prvih sedam meseci svog života u neonatalnoj jedinici intenzivne nege.

Ovaj užasni događaj u crkvi u Hjustonu ostavio je dubok trag kako na zajednicu tako i na javnost, podsećajući nas na potrebu za razumevanjem i podrškom osobama koje se bore sa mentalnim bolestima.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading