JEDINI NAČIN DA SPAVAM S NJOM JE DA NOSIM OVU KAPU: Džo Bajden otkrio fetiš supruge Džil i još jedan SOČAN DETALJ iz kreveta

Autor:

Svet

26.02.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema mišljenju američkog predsednika Džozefa Bajdena, ključ za trajan i srećan brak je "dobar seks", navodi se u novoj knjizi pod nazivom "Američka žena" autorke Kejti Rodžers, dopisnice Njujork tajmsa iz Bele kuće

JEDINI NAČIN DA SPAVAM S NJOM JE DA NOSIM OVU KAPU: Džo Bajden otkrio fetiš supruge Džil i još jedan SOČAN DETALJ iz kreveta

Foto: Tanjug/AP

Retko koja knjiga će ove godine podići toliku prašinu kao "Američka žena" Kejti Rodžers, koja se odnosi na živote supruga predsednika SAD.

Tako je Rodžersova u knjizi otkrila i da je Džil Bajden, supruga Džozefa Bajdena, inače u javnosti odavno obeležena kao uzorna i stidljiva žena, davne 2004. kada je suprug bio senator upala u halterima na jedan sastanak pokazavši na stomaku natpis "ne" koji je bio odgovor na pitanje da li će se on ikada kandidovati za predsednika.

Bajden je u intervjuu tokom pandemije koronavirusa američkom voditelju Džimiju Kimelu otkrio nesmotreno koji je jedini način kako sada "pod stare dane" može da dođe do intimnog odnosa sa suprugom.

Na konstataciju Džimija Kimela da Filadelfija Filisi, bejzbol tim neće osvojiti titulu (a Bajden je tokom intervjua nosio kačket tog tima) predsednik SAD imao je spreman odgovor i to kakav.

"Neće, ali će mi ta kapa pomoći da spavam sa suprugom. Ona je devojka iz Filadelfije. Da nisam navijač Filisa, ne bih imao više sreće u krevetu, čoveče", rekao je Bajden voditelju.

U knjizi Kejti Rodžers navodi se da je Bajden uoči predsedničkih izbora 2008. godine, 2006. "i dalje izgledao više zainteresovan da ostane kod kuće sa Džil nego da se kandiduje za predsednika", objavio je Foks njuz.

"Radije bih ostao kod kuće da vodim ljubav sa svojom ženom dok mi deca spavaju", rekao je Bajden u javnom obraćanju 2006. na pitanje o potencijalnoj predsedničkoj kandidaturi za izbore 2008. godine.

Džo i Džil Bajden će u junu obeležiti 47. godišnjicu braka.

Čak pet puta Džo Bajden prosio je svoju suprugu, dok ona konačno nije pristala.

"Stalno sam mu govorila da nije još vreme, iako sam bila zaljubljena u dečake, jer znala sam da taj brak na kraju mora da uspe. Postojao je taj strah jer su oni izgubili mamu i nisam mogla da dopustim da izgube i drugu majku. Jednostavno sam morala da budem 100 posto sigurna", rekla je Džil Bajden, na šta je Džo dodao kako joj je zatim dao ultimatum:

"Poslednji put te pitam. Ne zanima me kada će to da bude i kada ćemo se venčati, ali želim da mi obećaš", rekao je Džo supruzi koja je tada rekla "da".

Par se venčao 17. juna 1977. u Njujorku, tačnije u kapelici Ujedinjenih nacija, u kojoj ih je venčao katolički sveštenik. Samom obredu prisustvovalo je tek 40 članova porodice i najbližih prijatelja, a Bajdenovi sinovi Bo i Hanter stajali su uz njih pored oltara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SRBIJA

26.02.2024 16:32

Maloumni monstrumi americki