ZATVOREN SIMBOL LONDONA: Demonstranti blokirali Tauerbridž

Autor:

Svet

24.02.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivisti su viđeni kako pale baklje i ometaju saobraćaj.

ZATVOREN SIMBOL LONDONA: Demonstranti blokirali Tauerbridž

Foto: shutterstock

Demonstranti koji marširaju u znak podrške Palestini zatvorili su večeras Tauerbridž, čuveni most u Londonu, prenosi Dejli mejl.

Aktivisti su viđeni kako pale baklje i ometaju saobraćaj na kultnoj londonskoj znamenitosti.

Da podsetimo, incident koji se dogodio danas u Londonu. Uznemirujući snimak prikazuje trenutak kada su se napadači sa noževima sukobili usred bela dana dok su zaprepašćeni kupci posmatrali. Snimak, koji je zabeležen sa prolazećeg autobusa, pokazuje mladiće kako očajnički mašu svojim noževima jedan na drugog u Stokvelu, južni London, juče. Dvojica napadača su zatim viđena kako jure svoje rivale, koji su potražili utočište u ribljem restoranu. Napadači su pokušali da uđu u restoran, ali izgleda da je vrata bila zaključana iznutra.

Incident se dogodio oko podneva ispred metro stanice Stokvel. Policija je pozvana neposredno pre 14 časova i stigla je na lice mesta za tri minuta, potvrdila je policija. Šesnaestogodišnjak je zadobio posekotinu na glavi, ali povreda nije bila ozbiljna, saopštila je policija. On je kasnije uhapšen. Detektivski inspektor Adam Seton izjavio je da je istraga u toku i apelovao na sve koji su bili svedoci tuče da pruže informacije.

Reakcija policije i apel za svedočenje


DCI Seton, iz Central South Command Unit, izjavio je:

"Ovo je bio šokantan i uznemirujući incident, koji se dogodio na prometnom mestu usred bela dana. Mnogi članovi javnosti su bili prisutni i to im je moralo biti izuzetno uznemirujuće."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading