DODIK SE SASTAO SA PUTINOM: Otkrivene teme sastanka u Kazanju (VIDEO)

Autor:

Svet

21.02.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske je istakao da je veoma ponosan što je imao priliku da komunicira sa predsednikom Ruske Federacije.

DODIK SE SASTAO SA PUTINOM: Otkrivene teme sastanka u Kazanju (VIDEO)

Foto: YouTube/RTRS vijesti/Printscreen

Ruski predsednik, Vladimir Putin, sastao se sa predsednikom Republike Srpske, Miloradom Dodikom, povodom bilateralnih pregovora.

Sastanak se održava u međunarodnom izložbenom centru "Kazan Ekspo" u Kazanju.

Dodik je ranije rekao da očekuje da će sastanak sa ruskim liderom održati u drugoj polovini februara. Predsednik Republike Srpske je istakao da je veoma ponosan što je imao priliku da komunicira sa predsednikom Ruske Federacije i dodao da je najbolja osoba koju je uspeo da upozna u politici Putin.

Dodik je u maju 2023. godine posetio Moskvu, gde se sastao sa Putinom i učestvovao na KSI međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti.

Podsećanja radi, Milorad Dodik boravi danas u Kazanju, glavnom gradu Tatarstana koji se nalazi u okviru Rusije, a u koji je doputovao posle dvodnevne posete Belorusiji.

U Kazanju će od srede, 21. februara do 3. marta biti održan visokotehnološki turnir na međunarodnom nivou pod nazivom "Igre budućnosti", preneo je RTRS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading