DETE UPALO U ŠAHT PREKRIVEN SNEGOM! Spasioci su brzom akcijom uspeli da ga izvuku!

Autor:

Svet

01.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete spaseno iz snežnog šahta u Kaluškoj oblasti

DETE UPALO U ŠAHT PREKRIVEN SNEGOM! Spasioci su brzom akcijom uspeli da ga izvuku!

Foto: Tanjug/AP

U blizini škole u Kaluškoj oblasti, jedno dete je doživelo dramatičan trenutak kada je upalo u šaht prekriven snegom. Srećom, druga deca su odmah reagovala i pozvala nastavnike, koji su brzo organizovali pomoć i obavestili spasioce, kao i roditelje.

BRZA REAKCIJA NASTAVNIKA I SPAŠAVANJE DETETA

Nastavnici su odmah reagovali na poziv za pomoć i brzo organizovali akciju spašavanja. Spasioci su ubrzo stigli na lice mesta i uz njihovu veštu intervenciju, dete je uspešno izvučeno iz snežnog šahta i prebačeno na sigurno.

Ovaj događaj je još jedan primer koliko je važno da nastavnici i deca budu obučeni za hitne situacije i da znaju kako da reaguju u takvim situacijama. Takođe, brza reakcija spasilaca je bila ključna u ovom slučaju.

BEZBEDNOST DECE NA PRVOM MESTU

Incident poput ovog nam još jednom pokazuje koliko je važno da deca budu svesna opasnosti i da znaju kako da se ponašaju u nepredviđenim situacijama. Takođe, važno je da se šahtovi i druge potencijalno opasne lokacije redovno održavaju i obezbeđuju kako bi se smanjio rizik od ovakvih incidenata.

POZIV NA VEĆU PAŽNJU I BRŽU REAKCIJU U SLUČAJU HITNIH SITUACIJA

Ovaj događaj nam svima treba da bude podsetnik da je važno da budemo pažljivi i odgovorni prema svojoj okolini, posebno kada je reč o bezbednosti dece. Takođe, treba da se istakne značaj brze reakcije u slučaju hitnih situacija kako bi se sprečile potencijalne tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading