DRAMA NA ULICI: Muškarac samostrelom pretio komšijama da će ih SVE POBITI, a onda se dogodio preokret

Autor:

Svet

30.01.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici Sauvarka imali su košmarno jutro

DRAMA NA ULICI: Muškarac samostrelom pretio komšijama da će ih SVE POBITI, a onda se dogodio preokret

Foto: adria.tv facebook printscreen

Prava drama odigrala se jutros u jednom delu Londona kada je upucan muškarac starosti oko 30 godina koji je pretio da će ubiti ljude iz svog komšiluka.

Policija je rano ujutro dobila informaciju da na ulici na jugoistoku Londona neidentifikovani muškarac stoji sa samostrelom u rukama i čeka izvesne komšije da se pojave kako bi ih ubio.

"Čovek je ušao na tuđ posed, nakon čega su policajci reagovali i zapucali", rekli su iz policije.

"Službenici i bolničari su mu odmah pružili prvu pomoć, na licu mesta, ali je muškarac preminuo", dodali su policajci, prenosi Sky News.

Dvojica stanara kuće u Bajvoter Plejsu zadobila su lakše povrede tokom incidenta.

"Lokalni službenici su pokušali da razgovaraju sa muškarcem, ali su nakon pretnji, pozvani naoružani policajci koji su reagovali", saopšteno je iz Metropoliten policije.

"Poslali smo istražitelje na lice mesta, a policija je objavila proceduru incidenta kako bi počeli da prikupljaju dokaze. Naša istraga je u vrlo ranoj fazi", rekao je portparol.

Komšije koje je muškarac čekao da vidi na ulici nisu se na sreću pojavili na njoj. Prema izjavama nekih očevidaca koji su dramu posmatrali s prozora svojih kuća, muškarac je bio odlučan u nameri da počini krvoproliće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading