MUŽ OSUMNJIČEN ZA UBISTVO SUPRUGE: Marina poginula na licu mesta, evo sa koje četiri optužbe se suočava!

Autor:

Svet

27.01.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj gospodina Avada prvi put je pomenut na sudu za prekršaje u Proserpine u decembru 2022. i on je dobio kauciju.

MUŽ OSUMNJIČEN ZA UBISTVO SUPRUGE: Marina poginula na licu mesta, evo sa koje četiri optužbe se suočava!

Foto: facebook

Mladoženji koji je optužen da je vozio nepažljivo nakon što je njegova supruga poginula u sudaru kolica za golf u Vitsandejsu, određen je datum suđenja.

Robi Avad, takođe poznat kao Robi Morgan, suočava se sa četiri optužbe zbog nesreće u kojoj je poginula njegova 29-godišnja supruga Marina Morgan na njihovom raskošnom medenom mesecu.

Prema navodima policije, Avad (30) je pokušao opasno polukružno skretanje na uglu Coral Sea Avea i Vhitsundai Bulevarda zbog čega su se prevrnuli 20. juna 2022.

Njegova supruga nije bila vezana pojasom i pala je iz vozila na put. Nažalost, uprkos naporima nekoliko prolaznika koji su se našli na licu mesta, ona je preminula.

Foto: instagram

 

 

Suđenje je zakazano za 5. i 6. jul nakon niza pregovora između advokata gospodina Morgana i tužilaštva ove sedmice. Nastaviće se 11. i 12. jula ako ne bude moglo da se završi za dva dana. Tokom saslušanja u Prekršajnom sudu u Prozerpinu, sudija Mišel Hauard je pozvala dve strane da se dogovore o datumu suđenja.

Nakon još nekih prepirki oko toga kada bi se mogli pojaviti svedoci odbrane i optužbe, datum je konačno zakazan za jul 2024. Gospodin Avad i gospođa Morgan su slavili medeni mesec na ostrvu Hamilton nakon velikog crkvenog venčanja u Sidneju 11. juna.

Prolaznici, uključujući vatrogasca koji nije bio na dužnosti, doktora i zubara pokušavali su da spasu gospođu Morgan na licu mesta 35 minuta, ali nisu uspeli. Helikopter pozvan da je odveze u bolnicu u Taunsvilu je obustavljen nakon što se shvatila težinu njenih povreda.

Slučaj gospodina Avada prvi put je pomenut na sudu za prekršaje u Proserpine u decembru 2022. i on je dobio kauciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading