KARIJERA JOJ BILA IZNAD ŽIVOTA ROĐENOG DETETA?! Katarina tek rođenu bebu BACILA kroz prozor: Određena joj DOŽIVOTNA KAZNA ZATVORA, a njeni motivi za ubistvo LEDE KRV!

Autor: D.B.

Svet

20.01.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima BILD-a, Katarina J. je studirala pravo i radila u Poršeovoj lizing filijali sa namerom da postane kvalifikovani poslovni advokat.

KARIJERA JOJ BILA IZNAD ŽIVOTA ROĐENOG DETETA?! Katarina tek rođenu bebu BACILA kroz prozor: Određena joj DOŽIVOTNA KAZNA ZATVORA, a njeni motivi za ubistvo LEDE KRV!

Foto: Društvene mreže

Katarina J. (28) iz nemačkog grada Laufena, koja je optužena da je bacila svoje novorođenče kroz prozor, sada se suočava sa mogućnošću doživotne kazne zatvora.

Ovaj slučaj je šokirao javnost, a prema rečima tužiteljke Mareike Hafendorfer, optužena je donela odluku da ubije svoje dete kako bi zadržala svoje profesionalne ambicije.

Užasavajući detalji optužnice

Tužiteljka je iznela užasavajuće detalje optužnice, ističući da Katarina J. nije bila spremna da odloži svoje životne planove zbog deteta. Navodi se da je optužena već pre porođaja odlučila da ubije svoje dete, što ukazuje na karakteristike ubistva niskih motiva.

 

 

Karijera iznad svega?

Prema saznanjima BILD-a, Katarina J. je studirala pravo i radila u Poršeovoj lizing filijali sa namerom da postane kvalifikovani poslovni advokat. Međutim, njeni profesionalni ciljevi su doveli do tragičnog epiloga ovog slučaja.

Trudnoća u tajnosti

Katarina J. je držala trudnoću u tajnosti, a komšije nisu primetile da je u drugom stanju. Čak ni njeni najbliži komšije nisu bili svesni trudnoće, a kada je promenila ponašanje, mislili su da je pod stresom zbog posla.

Teorije odbrane

Advokat odbrane, Malte Hoh (53), izneo je teoriju da optužena nije bila svesna svoje trudnoće i da je bila u izuzetnoj psihičkoj situaciji kada se porodila. Međutim, optužnica je teška i očigledno će biti složeno izneti odbranu u ovom slučaju.

Očekuje se da će suđenje privući veliku pažnju javnosti, a konačni epilog ovog tragičnog događaja će biti tema rasprava u nemačkom pravosuđu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading