SAUČESNIK IZ PAKLA Ovo je poznati muškarac koji je Epstajnu dovodio maloletne manekenke (FOTO)

Autor:

Svet

05.01.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život i smrt Žan-Luka Brunela

SAUČESNIK IZ PAKLA Ovo je poznati muškarac koji je Epstajnu dovodio maloletne manekenke (FOTO)

Foto: Credit: SDNY / Zuma Press / Profimedia


U slučaju "Epstajn" jedno od imena koja se pominju je i ime Žana-Luka Brunela, nekadašnjeg menadžera modne agencije i saučesnika Džefrija Epstajna. Brunel je pronađen mrtav u francuskom zatvoru u februaru 2022. godine. Kako su naveli francuski mediji, 74-godišnjak je pronađen obešen u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Optužbe i hapšenje

Brunel je uhapšen 2020. godine na aerodromu "Šarl de Gol" dok se pripremao za let za Senegal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Ward (@vpjw_)

 

Optužen je za seksualno uznemiravanje i silovanje maloletnica starijih od 15 godina. Takođe, bio je pod istragom zbog sumnje u trgovinu ljudima maloletnih devojčica radi seksualne eksploatacije. Istražitelji su ispitivali Brunela zbog ovih optužbi, a francuska policija je navodno intervjuisala stotine potencijalnih svedoka.

Optužbe Virdžinije Roberts Đufre

Godine 2015, Virdžinija Roberts Đufre je optužila Brunela da je snabdevao devojčice Epstajnu. Tvrdila je da joj se Epstajn hvalio da je spavao sa više od 1.000 "Brunelovih devojaka".

 

 


Brunelova karijera i veze sa poznatim ličnostima

Žan-Luk Brunel je bio agent manekenki koji je otkrio brojne supermodele, uključujući Kristi Tarlington i Milu Jovović. Takođe, upoznao je Gislejn Maksvel, Epstajnovu partnerku, 1980-ih i ona ga je upoznala sa Džefrijem Epstajnom. Nakon tajnog izveštaja BBC-a o zlostavljanju u modnoj industriji, Brunelu je zabranjen rad u agenciji u Evropi 1999. godine, nakon čega se preselio u SAD i osnovao MC2 Model Management uz finansiranje Epstajna.

Epstajn i spisak poznatih ličnosti

U spisima koji su objavljeni po nalogu savezne sudije Lorete Preske, pominju se imena brojnih poznatih ličnosti, uključujući princa Endrua, bivše predsednike SAD Bil Klintona i Donalda Trampa, Majkla Džeksona i Dejvida Koperfilda. Svi su negirali umešanost u bilo kakva nedela, ali su se našli pod lupom javnosti nakon ponovnog isplivavanja starih dnevnika iz "Lolita ekspresa", aviona povezanog sa Epstajnom.


Iako su sudski dokumenti identifikovali osobe povezane sa Džefrijem Epstajnom, to ne znači automatski da su te osobe optužene za krivična dela. Međutim, ovi događaji bacaju svetlo na kompleksnu mrežu veza i optužbi u slučaju seksualne trgovine i prostitutucije maloletnicima, ističući važnost pravosudnog sistema u istrazi i procesuiranju ovakvih slučajeva.

 

 

(BLIC)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading