HOROR! Otac bacio ćerku sa terase, pa skočio za njom!

Autor:

Svet

05.01.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u Veneciji, otac pokušao da ubije petogodišnju ćerku

HOROR! Otac bacio ćerku sa terase, pa skočio za njom!

Foto: Shutterstock


U jučerašnjem tragičnom događaju u Veneciji, muškarac je bacio svoju petogodišnju ćerku sa terase prvog sprata, pokušavajući potom da izvrši samoubistvo skokom za njom. Prema izveštajima medija, ovaj događaj se desio dok je muškarac bio razdvojen od supruge, a devojčica je bila kod njega tokom praznika.

Ćerka preživela pad, otac optužen za pokušaj ubistva

Iako je devojčica uspela da preživi ovaj užasan događaj, zadobila je povredu glave i hitno je prevezena u bolnicu helikopterom. Sa druge strane, otac devojčice je ostao nepovređen i, prema poslednjim informacijama, nalazi se pod nadzorom lekara u bolnici, gde ga čuvaju karabinjeri. Optužen je za pokušaj ubistva, a njegovo zdravstveno stanje i dalje zahteva pažljivo praćenje.

Reakcije komšija i brza intervencija policije

Komšije su izjavile da su čule jak udarac te večeri i primetile da je otac šetao dvorištem izgovarajući nepovezane rečenice, delujući kao da nije svestan sebe. Jedan od komšija je izjavio da muškarac nije delovao kao da je povređen nakon pada. Nakon što je jedan od suseda video šta se dogodilo, odmah je pozvao policiju, koja je brzo stigla na lice mesta i preuzela kontrolu nad situacijom.

Ovaj tragični događaj ostavlja dubok trag u zajednici Venecije, dok se istražitelji i nadležne institucije bave detaljnim ispitivanjem svih okolnosti koje su dovele do ovog užasnog pokušaja ubistva i samoubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading