ŠTA MEDVEDEV PREDVIĐA ZA 2024. GODINU: Presuda Donaldu Trampu i međunarodna poternica za Džozefom Bajdenom!

Autor:

Svet

30.12.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dmitrij Medvedev prognozira događaje za 2024. godinu

ŠTA MEDVEDEV PREDVIĐA ZA 2024. GODINU: Presuda Donaldu Trampu i međunarodna poternica za Džozefom Bajdenom!

Foto: Tanjug/AP


Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, Dmitrij Medvedev, poznat po svom šaljivom stilu, nije propustio priliku da se osvrne na dešavanja u odlazećoj godini i da iznese svoja predviđanja za narednu godinu. Kritički se osvrnuo na svoja prošlogodišnja predviđanja koja su se, na njegovo iznenađenje, ostvarila, iako je tada tvrdio da su to bila apsurdna predviđanja.

"Sve apsurdno u našem životu se skoro ostvarilo i nastavlja da se ostvaruje", napisao je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev na Telegramu, komentarišući godinu koja je na izmaku, i dodao da s nestrpljenjem očekuje sledeću.

 

On ističe da su se neka od tih predviđanja ipak ostvarila, poput povećanja cene gasa za Nemačku, uticaja Ilona Maska, kao i tendencije Poljske i Severne Irske.


Prognoze za 2024. godinu



Medvedev je dao svoje predviđanje za 2024. godinu, ističući da će "sledeća godina doneti mnogo toga interesantnog".

Među svojim predviđanjima, istakao je stvaranje dve nove partije u Rusiji - Partije dečaka i Partije onih koji nisu deo 'bande', što bi dovelo do zabrane Ministarstva pravde Rusije zbog nezakonite predizborne kampanje direktno na asfaltu. Osim toga, predviđa nacionalizaciju vojno-industrijskog kompleksa zemalja EU, SAD i Kanade, kao i izdvajanje zajma za Ukrajinu u ogromnom iznosu, uz učešće Hantera Bajdena.

"Zar Šolc nije rekao da Nemačka plaća gas deset puta više nego ranije? Nije li Ilon Mask postao predsednik Sjedinjenih Država, ako ne po funkciji, onda po uticaju (i pored toga što nema pravo da bude biran za predsednika, jer je rođen u Africi)? Zar se Poljska ne sprema da zauzme deo Ukrajine, a Severna Irska da se otcepi od maglovitog Albiona?"

"U Rusiji će biti stvorene dve nove partije - Partija dečaka i Partija onih koji nisu deo 'bande', koje će na kraju zabraniti Ministarstvo pravde Rusije zbog nezakonite predizborne kampanje direktno na asfaltu", piše on, aludirajući na novu rusku seriju ("Slovo pacana"), koja je postala pravi hit, a u kojoj se prati život bande uličnih dečaka iz SSSR-a krajem osamdesetih godina prošlog veka. Članovi bande su oni koji čuvaju svoju ulicu, dok su ostali predstavljeni kao luzeri, i upravo o tako dve suprotne strane u prenosnom smislu govori Medvedev. 


Neobična predviđanja



Među neobičnim predviđanjima Dmitrija Medvedeva za 2024. godinu su i raspuštanje redovnih policijskih snaga u zemljama EU, raspisivanje međunarodne poternice za Džozefom Bajdenom, presuda protiv Donalda Trampa, kao i masovno oživljavanje vanzemaljskih mumija skrivenih u američkim vojnim bazama.

"Raspisivanje međunarodne poternice za Džozefom Bajdenom u vezi sa njegovim neopreznim odlaskom sa bine tokom govora i zbog toga što američkog predsednika njegovi pomoćnici uporno gube iza scene". 

"Presuda u krivičnim predmetima protiv Donalda Trampa u vidu kazne od 99 godina zatvora, zabrana da Tramp bude biran (na mesto predsednika) u svim američkim državama" i na kraju to da su ga izabrali "za novog predsednika SAD umesto Bajdena, koji se izgubio iza kulisa".

Posebno zanimljivo predviđanje odnosi se na preuzimanje vlasti u Japanu od strane Godzile, koja bi se proglasila za imperatora Japana.

"Masovno zlokobno oživljavanje vanzemaljskih mumija skrivenih u američkim vojnim bazama, njihov ulazak u američku politiku, koje će pratiti zauzimanje više od polovine mesta u američkom Senatu i Predstavničkom domu".

"Godzila preuzima vlast u Japanu i on se proglašava za 天皇 (imperatora Japana) ゴジラ I (Godzila prvi). Početak vladavine Dinastije reptoida u Japanu". 


U zaključku, Dmitrij Medvedev je svojim šaljivim stilom i neočekivanim predviđanjima za narednu godinu izazvao pažnju javnosti, ostavljajući prostor za različite reakcije i tumačenja. Ostaje da vidimo koliko će se od ovih predviđanja zaista ostvariti u narednoj godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading