DONALD TRAMP OPET PRED SUDOM! Seda na OVU klupu, doneo je odluku!

Autor:

Svet

11.12.2023

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je odlučio da ne svedoči po drugi put na suđenju za građansku prevaru u Njujorku.

DONALD TRAMP OPET PRED SUDOM! Seda na OVU klupu, doneo je odluku!

Foto: Tanjug/AP

Tramp je na svojoj društvenoj mreži Istina napisao da je veoma uspešno svedočio prošlog meseca i da ne vidi potrebu da se ponovo pojavljuje, preneo je AP. 

Tramp je trebalo danas da se vrati na klupu za svedoke kao poslednji veliki svedok odbrane u ovom slučaju koji ugrožava njegovu imperiju nekretnina i urušava sliku njega kao uspešnog biznismena, navodi agencija.   

On je, međutim, napisao na svojoj društvenoj mreži velikim slovima da neće svedočiti u ponedeljak.

Tramp je tokom svedočenja 6. novembra bio često ratoboran i nazvao ''ludačom'' državnog tužioca Njujorka Leticiju Džejms, koja ga sada tuži. 
Bivši predsednik SAD je negirao sve optužbe. 

Da je odlučio da svedoči danas, ​​Trampovi advokati bi vodili ispitivanje, ali bi bio podvrgnut i unakrsnom ispitivanju advokata koji predstavljaju državu.

Podsećamo, sudija koji vodi građansku parnicu protiv Donalda Trampa u Njujorku po optužbi za prevaru, naredio je bivšem predsedniku Amerike da prestane da govori, zapretivši mu kaznom za bilo kakav prekršaj.

Tramp je prethodno koristio društvene mreže da se obruši na sudiju Artura Engorona iz njujorškog državnog suda na Menhetnu.

On je Trampovim advokatima i predstavnicima državne tužiteljke Njujorka Leticije Džejms, koji su pokrenuli slučaj prevare, kazao da su napadi na njegovo osoblje "neprihvatljivi, neprikladni i da se neće tolerisati ni pod kojim okolnostima".

Ova odluka brzo je i poništena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading