MASK ZARATIO PROTIV DIZNIJA: "Pokušavaju da me UCENE! Volt se OKREĆE U GROBU!"

Autor:

Svet

08.12.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik platforme X, Ilon Mask, izrazio je nezadovoljstvo odlukom kompanije “Dizni” da prestane sa oglašavanjem na njegovoj platformi. Mask je izjavio da bi šef kompanije “Dizni”, Bob Iger, trebalo da bude “odmah otpušten” i optužio je “Dizni” za oglašavanje na drugim platformama društvenih medija koje dozvoljavaju kontroverzne materijale.

MASK ZARATIO PROTIV DIZNIJA: "Pokušavaju da me UCENE! Volt se OKREĆE U GROBU!"

Foto: www.profimedia.rs

Novi vlasnik nekadašnjeg Tvitera iznerviraće ovim potezom ceo svet

Ove optužbe dolaze samo nedelju dana nakon što je Mask kompanijama koje su se pridružile bojkotu objavljivanja reklama na njegovoj platformi, poručio da same odluče. Pojedine kompanije su suspendovale svoje oglašavanje na X zbog zabrinutosti usled širenja antisemitizma.

Mask je takođe optužio kompanije, uključujući Dizni, Epl i Komkast, koje su pauzirale oglašavanje na platformi, da pokušavaju da ga ucene. U julu, Mask je u postu na X potvrdio da je prihod od oglasa pao za 50 odsto.

“Dizni” nije odmah danas odgovorio na zahtev BBC-ija za komentar. Iger se šokantno vratio u “Dizni” pre nešto više od godinu dana, manje od 12 meseci nakon penzionisanja, da bi usmerio kompaniju kroz turbulentna vremena, pošto je vrednost akcija opala. Prošle sedmice, Mask je na jednom događaju u Njujorku napao oglašivače koji su napustili X i upozorio da će to “ubiti tu platformu društvenih medija”.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading