PIJAN USMRTIO ŽENU TOKOM ODNOSA PA ZASPAO: Užasna smrt! Nećete verovati šta se desilo u podrumu višespratnice u Ukrajini

Autor:

Svet

08.12.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ukrajinskom gradu Starokostjantinivu odigrao se tragičan događaj koji je rezultirao smrću žene tokom seksualnog odnosa sa muškarcem. Kako prenosi portal Strana.news, muškarac star 31 godinu osuđen je na pet godina zatvora nakon što je slučajno usmrtio svoju 10 godina stariju partnerku tokom intimnog čina.

PIJAN USMRTIO ŽENU TOKOM ODNOSA PA ZASPAO: Užasna smrt! Nećete verovati šta se desilo u podrumu višespratnice u Ukrajini

Foto: Shutterstock

Prema navodima iz presude, zločin se dogodio 28. novembra 2021. godine u podrumu jedne od višespratnica. Muškarac je prethodno cele noći konzumirao alkohol u društvu prijatelja, a zatim je došlo do seksualnog odnosa sa ženom. Tokom snošaja, muškarac je uhvatio ženu za vrat i prema navodima iz presude, držao ju je najmanje minut. Kao posledica toga, žena je zadobila prelom podjezične kosti i ugušila se, što je dovelo do njenog tragičnog preminuća.

Optuženi je na sudu tvrdio da ženu nije dugo držao za vrat i da nije imao nameru da joj nanese teške povrede. Tvrdio je da je prekinuo polni odnos čim je primetio da se guši, nakon čega je zaspao, a kad se probudio, otišao je kući taksijem. Telo preminule žene pronađeno je nedelju dana nakon incidenta, a optuženi je brzo identifikovan i uhapšen.

Sud je prvobitno optužio muškarca za ubistvo sa predumišljajem, ali je kasnije prekvalifikovao delo i optužio ga za ubistvo iz nehata, pošto istražitelji nisu mogli da dokažu da je imao nameru da ubije ženu. Kao rezultat toga, muškarac je proglašen krivim i osuđen na pet godina zatvora, uz obavezu da plati 300.000 ukrajinskih grivni, odnosno nešto više od 7.500 evra, kao moralnu naknadu majci žrtve i za pokrivanje sudačkih troškova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading