UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Mlada žena poginula spasavajući ćerku od ajkule, odgrizla joj NOGU! (VIDEO)

Autor:

Svet

04.12.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada žena, Marija Fernandez Martinez Himenez, bivša studentkinja biologije mora na Univerzitetu Gvadalahara, doživela je tragičan kraj dok je spašavala svoju petogodišnju ćerku od ajkule na meksičkoj obali.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Mlada žena poginula spasavajući ćerku od ajkule, odgrizla joj NOGU! (VIDEO)

Foto: printscreen/https://twitter.com/DisasterTrackHQ

 Nažalost, Himenez je izgubila život nakon što ju je napala ajkula i odgrizla joj nogu, što je dovelo do fatalnog gubitka krvi. Ovaj uznemirujući događaj se desio u subotu, a njena hrabra reakcija spasila je njenu ćerku od povreda.

 

 


Hrabrost i tragičan kraj

 



Himenez je plivala sa svojom ćerkom kada je primetila prisustvo ajkule. Brzo je reagovala i uspela je da svoju devojčicu odgurne do sigurnosti, ali nažalost, bila je napadnuta od strane ajkule.

Iako su spasioci brzo intervenisali, gubitak krvi je nažalost bio fatalan po nju. Srećom, njena ćerka nije povređena u ovom napadu.


Reakcija vlasti i zatvaranje plaža



Nakon ovog tragičnog događaja, vlasti su iz predostrožnosti zatvorile plaže u Melakeu i obližnjem gradu Bara de Navidad. Ovakvi incidenti su retki, ali izazivaju opravdan strah među posetiocima obale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading